senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Her halk hakettiği şekilde yönetilir
demekki bizde bunu hak ediyoruz
fazla kafa yormaya gerek yok
''Padişahım çok yaşa''
Adamlar gelişir, doğalgaza geçer, biz habire geriliyoruz arkadaş, doğalgaz iptali nedir yaaa? Yarın elektriğede zam gelir, mum ışığında mı oturmaya başlayacaz ayıptır günahtır yaa...
OOOff off...
Harç değil, katkı payı.
Faiz değil, kâr payı.
Zam değil, güncelleme.
Şehit değil, kelle.
Gemi değil, gemicik.
Torpil değil, referans.
İşçi değil, taşeron.
Memur değil, sözleşmeli kamu çalışanı.
Çok yakında da Terörist değil; gerilla... mücahit... halk kahramanı (olmaz demeyin süreci izleyin Fransa'da 3 terörist öldürüldü sanırsın ki bizim Büyük Elçi öldürüldü.)
Konu alperd tarafından (17/01/2013 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: "kâr payını" ilave ettim daha çok var da neyse...
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Bir vatandaşla, Salamon ortak olmuşlar, baya bir yol katetmişler, işler büyümüş, zenginleşiyorlar, Salamon uyanık.
Ortaklığı bozalım diyor.
Vatandaşta tamam diyor.
Salomon nerde iyi dükkan, ev - arsa - tarla varsa kendine seçiyor tabi
S: X yerdeki ev bana Y yerdeki ev sana
V: Öp beni Salamon.
S: X yerdeki dükkan bana Y yerdeki dükkan sana
S: X yat bana Y yat sana
S: X Araba bana Y araba sana
Mal paylaşımı biter,
Salamon vatandaşa der.
S: Yahu neden her paylaşımda "Öp beni Salamon" diyordun?
V: Ben sevildikçe öpülmekten çok hoşlanıyorum.
Nasıl oluyorda akpliler ile yapılan her tartışma dönüp dolaşıp ben müslümanım
sen değilsine geliyo anlamadım
çok iyi yapıyorlar bu işi her tartışmayı din ile harmanlamayı
Nelson mandelanın bi hikayesini dinlemiştim
bu yapılanları görünce hep o aklıma gelir
mandelaya bir muhabir sorar sizin ülkenizde toplumun %95 i siyahi ama nasıl oluyorda iş sahipleri patronlar hep beyaz ??
Mandelanın cevabı ise beyaz ırk bizim ülkemize misyoner olarak geldiler
bize hristiyanlığı anlatıp tanıttılar yılllar içerisinde bizim halkımız hristiyanlığı tanımaya çalışırken
ülke elimizden gitti
şimdi biz hristiyan olduk
onlarda patron oldular ...
konumuz üniversite öğrenci harçlarının geri getirilmesi![]()
Babamla bir arkadaşı münazaraya tutuşmuş.
İş ciddiye binmiş ikisi de belgeler, gazete küpürleri, tablolar vs. toplayıp gelmiş.
Konu 2B Orman Arazileri ve Yabancıya Toprak satışı.
Babam: toprakların satılması milletimiz için iyi olmaz, İSRAİL bu şekilde toprak alımı ile kuruldu diyor.
Arkadaşı: tek toprak satan ülke biz miyiz bütün ülkeler satıyor onlara neden bir şey olmuyor diyor.
Babam: o ülkeler toprağın Tapusunu, malikini vermiyor 30 veya 50 yıllığına kullanım hakkını satıyor diyor...
Bu konu böyle uzuyor sonunda babam münazarada üstün gelince arkadaşının son dediği ve olaya nokta koyan cümle şöyle:
"Ne olursa olsun biz iktidarız ve bunları satacağız siz de hiçbir şey yapamayacaksınız!"
Yorumsuz.
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
https://www.trthaber.com/haber/gunde....htmlModeratör Ömer BEDİR beyin dediği gibi konu başlığı harç parası ve katkı payı idi. Ben bu noktada sadece bilgilendirmek istiyorum arkadaşları. YÖK ün hazırladığı taslakta Katkı payı adı altında alınacak para 4 yıllık üniversiteyi 7 yılda bitiremeyenlerden alınacak şeklinde tanımlanmıştır. Yani okulunu zamanında bitirenler için hiçbir sorun yok. Ancak 4 yılı 7 yıla uzatanlar geçerli. Yukarıdaki linkten haberin ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.Dolayısıyla bir konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmadan yerli yersiz birbirimizi kırmayalım. ve yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen...
Üniversitelerde 7. yıldan sonra katkı payı
Link bu arkadaşlar...
ben suan 7.sınıftayım ama dönem başında okul katkı payını ödememiştim sadece o da 42 liraydi
[
060410008-ÖMER BEDİR Harç Bilgileri
Dönemi Toplam Miktar Okul Payı Yatıracağı Miktar Yatan Miktar
2012-2013-GÜZ 0,00 0,00 142,00 142,00
2011-2012-BAHAR 142,00 42,60 184,60 184,60
O zaman benim bu yasaya göre 7. sınıfta olmama rağmen yatırdığım 142 lirayı geri isteme hakkım varmı sizce ?
Konu omer06 tarafından (18/01/2013 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.
haram zıkkım olsun çoluğundan çocuğundan çıksın verdiğim paralar. sadece harç değil bütün herşey için söylüyorum bunu.
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Geçenlerde bir bakan bir açıklama yapmıştı krizdeki ülkelere sesleniyorum krizden çıkmak için sigaradan alkolden fazla vergi alın hadi onu anladık hiç karşı çıkmam alsınlar e be kardeşim benzinin mazotun hali nedir kdv yetmio ötv nedir hadi oda girdi (kusura bakmayın ama öyle) ekmekten bile aldığın bu vergiler elmasta niye yok ben mi tersim bu ülkemi anlamadım ben hükümet falan da demicem bazıları kalkıp bunu akp mi yaptı dio bende diyorum ki o zaman o düzeltsin ama yok bakanında dediği gibi vergi al devlet yönet tabiki iyimser tablo olur. Her zaman söylerim biz dünyanın en zengin ülkesiyiz benim puntoya verdiğim parayla avrupada 2 tane alınıyo demekki bizde çok para var 1 tane kendime 1 tanede başbakana alıyorum e ne diyeyim oda benim bahşişim olsun...
Ötv Deprem nedeni ile bize gecirilen ve bir önceki hukumetten sonra akp'nin bize devam ettirdiği (gecirdiği) vergidir.
Senelerdir alınan ÖTV'ler bir havuza toplansaydı yaklasık 13 sene oldu emin olun 4 Turkiye Bastan asagı kurulurdu.
Mecliste 180 Bin liraya oda yaptıranlar,
Milletvekillerine sınırsız akaryakıt
Milletvekillerine sınırsız tel gorusmesi
Milletvekillerine + 4,000 tl daha yıpranma maası verenlere
15 milyar cari acıgı vergiler ile kapatmaya calısanlar
Ulkenin tum devlet malını ozelleştirenler
ve ATATÜRK'ü yok etmek isteyenler
SİZE BU VATAN NAH KALIR...Hakkımı helal etmeyi bırakın allahlarından bulsunlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri