ömer bey tinerle silinmiş halini de, fotoğraflayın tekrar puanlayalım)) gerçi her türlü başarılı bir çalışma olmuş.
Güzel olmuş.Tebrik ederim.
Ömer bey boyayı, astardan ne kadar süre sonra vurdunuz?
Sent my iPhone using
Fotoğraf çekinelim dedim
Bu arada cam filmi yaptırmayı düşünüyorum, İstanbul avrupa yakasında işini iyi yapan bir yer var mı ?
Maşallah çookkk güzel görünüyor.Kazasız belasız cezasız.Şu şeritleri tampona kadar uzatırsanız daha da çok güzel olacak(eksik görünüyor).Birde bu resimleri mesajla beraber görünür olarak nasıl ekliyoruz.Teşekkürler
İlk gün temizlik, hava ile kurulama, sonra zımpara, tekrar yıkama temizlik...
İkinci gün astar, astar kurdukça astar hep astar...
Üçüncü gün ise boya, kurudukça boya...
Boya 20tl, astar 15tl, zımpara 5tl....
Ankarada boya kodu ile sprey boya yapılmakta... Ata Sanayii içinde
Teşekkür ederim Ömer Bey. Boya ve astarı almıştım zaten. Zımparayı da alırım artık. Normal zımpara mı almalıyım hani numarası felan var mıdır?
Sent my iPhone using
Şimdi evo stoplarını taktım![]()
Eski - Yeni yan yana..
![]()
evo stoplar en az 2yıl güncellemiş arabayıhayırlı olsun. ön tampon ayarını yaptırdınız mı bu arada
Biraz öyle oldu, ama ilk aldığım zaman ki haline bakıyorum ve şimdi ki haline baktığımda baya fark olduğunu görüyorum
Teşekkür ederim Mert beyÖn tampon ayarı için bir usta arıyorum aslında, en azından eline daha önce punto geçmiş bir usta.. İstanbul avrupa yakasında varsa bir adres verirseniz mutlu olurum.
Bende uzun süre kaportacı aradım ama bulamadım, buldum da cebim uymadıen sonunda geçen hafta auto king'e verdim yarın sabah alıcam, derin çizikleri düzeltip ön tamponu boyayacaklar mini onarım hakkımı bitirdim bu yıl böylelikle. Bayağı umutluyum yarın haber veririm size hüsran yaşamazsam
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri