Cevap: Grande Punto Görünüş Hakkında Tavsiye
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Emre bey kapı açma kilidini de boyamışsınız - puan kırdım:)
Birde boyanamayan aç kapa yaparken iç tarafta kalan hareketli kısımlar görsellikte sıkıntı yapıyor mu?
evet kapı kili için 1 puan kırıldı:)
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
Ömer bey elinize sağlık güzel olmuş. Peki kapı kollarını acınca görünen kısımlarını boyaya bildiniz mi. Aynaları nasıl boyadınız.
Sprey boya sakin boyanırsa her yere gidiyor, kapı kilidi bilerek maskelemedim tinerle silerim diye[emoji2]
Alıntı:
Emre bey kapı açma kilidini de boyamışsınız - puan kırdım:)
Birde boyanamayan aç kapa yaparken iç tarafta kalan hareketli kısımlar görsellikte sıkıntı yapıyor mu?
Emre değil ben kardeş, içeri falan mis valla zaman ve sabırla sakin atarsanız her yere giriyor boya
ömer bey tinerle silinmiş halini de, fotoğraflayın tekrar puanlayalım:))) gerçi her türlü başarılı bir çalışma olmuş.
Güzel olmuş.Tebrik ederim.
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
ömer bey tinerle silinmiş halini de, fotoğraflayın tekrar puanlayalım:))) gerçi her türlü başarılı bir çalışma olmuş.
Valla silmedim, nasılsa dökülür, [emoji48] hem bu ara vakit yok
Alıntı:
krk17 Nickli Üyeden Alıntı
Emre değil ben kardeş, içeri falan mis valla zaman ve sabırla sakin atarsanız her yere giriyor boya
Ömer bey kusura bakmayın, Emre bey alıntı yapınca cep telefonunun azizliği ile hatlar karışmış.Bu arada elinize sağlık baya boya ustaları kadar iyi iş çıkartmışsınız.
Alıntı:
Ömer bey kusura bakmayın, Emre bey alıntı yapınca cep telefonunun azizliği ile hatlar karışmış.Bu arada elinize sağlık baya boya ustaları kadar iyi iş çıkartmışsınız.
Kötü komşu ev sahibi yaptırır, atasözü ne kadar güzel valla bıktım bu ustalardan, herşeyi yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum, tşkler...
Ömer bey boyayı, astardan ne kadar süre sonra vurdunuz?
Sent my iPhone using
Fotoğraf çekinelim dedim :)
https://i.hizliresim.com/QBdVQA.jpg
Bu arada cam filmi yaptırmayı düşünüyorum, İstanbul avrupa yakasında işini iyi yapan bir yer var mı ?
Maşallah çookkk güzel görünüyor.Kazasız belasız cezasız.Şu şeritleri tampona kadar uzatırsanız daha da çok güzel olacak(eksik görünüyor).Birde bu resimleri mesajla beraber görünür olarak nasıl ekliyoruz.Teşekkürler
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Ömer bey boyayı, astardan ne kadar süre sonra vurdunuz?
Sent my iPhone using
İlk gün temizlik, hava ile kurulama, sonra zımpara, tekrar yıkama temizlik...
İkinci gün astar, astar kurdukça astar hep astar...
Üçüncü gün ise boya, kurudukça boya...
Boya 20tl, astar 15tl, zımpara 5tl....
Ankarada boya kodu ile sprey boya yapılmakta... Ata Sanayii içinde
Teşekkür ederim Ömer Bey. Boya ve astarı almıştım zaten. Zımparayı da alırım artık. Normal zımpara mı almalıyım hani numarası felan var mıdır?
Sent my iPhone using
Alıntı:
AykutCelebi Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle maşaallah aracınıza. O şeritler kalacaksa eğer naçizane tavsiyem ön panjur ve dikiz aynalarına da kırmızı dokunuşlar gerek. :)
Alıntı:
Öncelikle maşaallah aracınıza. O şeritler kalacaksa eğer naçizane tavsiyem ön panjur ve dikiz aynalarına da kırmızı dokunuşlar gerek. :)
Teşekkürler Emre bey, şeritler konusunda aslında hoşuma gitmeye başladı. Kırmızı olarak fren kalıper ve kampanalarımı boyasam diye düşünüyorum.
Şimdi evo stoplarını taktım :)
Eski - Yeni yan yana..
https://i.hizliresim.com/bDPm9Z.jpg
Alıntı:
İyi masraf yaptın arabaya he [emoji3] ama güzel olmuşlar.
evo stoplar en az 2yıl güncellemiş arabayı :D hayırlı olsun. ön tampon ayarını yaptırdınız mı bu arada
Alıntı:
İyi masraf yaptın arabaya he [emoji3] ama güzel olmuşlar.
Biraz öyle oldu, ama ilk aldığım zaman ki haline bakıyorum ve şimdi ki haline baktığımda baya fark olduğunu görüyorum :)
Alıntı:
Mert34 Nickli Üyeden Alıntı
evo stoplar en az 2yıl güncellemiş arabayı :D hayırlı olsun. ön tampon ayarını yaptırdınız mı bu arada
Teşekkür ederim Mert bey :) Ön tampon ayarı için bir usta arıyorum aslında, en azından eline daha önce punto geçmiş bir usta.. İstanbul avrupa yakasında varsa bir adres verirseniz mutlu olurum.
Alıntı:
Biraz öyle oldu, ama ilk aldığım zaman ki haline bakıyorum ve şimdi ki haline baktığımda baya fark olduğunu görüyorum :)
Teşekkür ederim Mert bey :) Ön tampon ayarı için bir usta arıyorum aslında, en azından eline daha önce punto geçmiş bir usta.. İstanbul avrupa yakasında varsa bir adres verirseniz mutlu olurum.
Bende uzun süre kaportacı aradım ama bulamadım, buldum da cebim uymadı :) en sonunda geçen hafta auto king'e verdim yarın sabah alıcam, derin çizikleri düzeltip ön tamponu boyayacaklar mini onarım hakkımı bitirdim bu yıl böylelikle. Bayağı umutluyum yarın haber veririm size hüsran yaşamazsam