Cevap: Grande Punto Görünüş Hakkında Tavsiye
Alıntı:
ape Nickli Üyeden Alıntı
https://i.hizliresim.com/8ZDZoV.jpg
Punto hakkında acemiyseniz ve cok maliyetli şeyler istemiyorsanız puntonun görünüşünü aşırı değiştiren şeylere örnek ;
1- Panjur arasını siyaha boyama(Hepsiburada.com dan plastidip özellikli siyah boya alıp maskeleyip boyayin.İstediğiniz zamanda boya tampona zarar vermeden sakız gibi sökülebiliyor.Mükemmel bir icat benm aracımı ben öyle yaptım.) - 40 TL di en son fiyatı
2- Rüzgarlık - 60 TL
3- Active kasada sis farı olmadığı için sis farı takılması görüntüyü çok değiştiriyor. - işçilik dahil 250 TL
4- Ayna yanakları kesinlikle boyanmalı.(kapı kolları tercihe bağlı ben boyatmamıştım) - Boyacıya göre değişir 25-50 TL arası
5- Çelik Jant - ben jantları 2014 te 800 e aldm
6-app plaka (İstanbul app ince modeli ve herkes çok beğeniyor) (50 TL ön arka)
7- Ön tampon altına karlık (lip) (İşçilik dahil 30TL)
Amerikan parkta çok yakışıyor fakat ben yaptırmadım.
Ustad ruzgarlik nerde 60 tl..
Alıntı:
ape Nickli Üyeden Alıntı
https://i.hizliresim.com/8ZDZoV.jpg
Punto hakkında acemiyseniz ve cok maliyetli şeyler istemiyorsanız puntonun görünüşünü aşırı değiştiren şeylere örnek ;
1- Panjur arasını siyaha boyama(Hepsiburada.com dan plastidip özellikli siyah boya alıp maskeleyip boyayin.İstediğiniz zamanda boya tampona zarar vermeden sakız gibi sökülebiliyor.Mükemmel bir icat benm aracımı ben öyle yaptım.) - 40 TL di en son fiyatı
2- Rüzgarlık - 60 TL
3- Active kasada sis farı olmadığı için sis farı takılması görüntüyü çok değiştiriyor. - işçilik dahil 250 TL
4- Ayna yanakları kesinlikle boyanmalı.(kapı kolları tercihe bağlı ben boyatmamıştım) - Boyacıya göre değişir 25-50 TL arası
5- Çelik Jant - ben jantları 2014 te 800 e aldm
6-app plaka (İstanbul app ince modeli ve herkes çok beğeniyor) (50 TL ön arka)
7- Ön tampon altına karlık (lip) (İşçilik dahil 30TL)
Amerikan parkta çok yakışıyor fakat ben yaptırmadım.
Özellikle sisler çok yakışmış, bakalım bende taktırmayı düşünüyorum. + olarak jant da çok önemli.
Alıntı:
hbaspinar Nickli Üyeden Alıntı
Ustad ruzgarlik nerde 60 tl..
hepsiburada ve n11 gibi sitelerde gp veya evo uyumlu rüzgarlıklar 60-70 tl civarı hala yeni baktım.
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Evet bugün itibariyle sislerimi taktım. Konunun ilk başında paylaşmış olduğum photoshoplu puntoya ulaşmam da sadece jantlar kaldı :)
Bu arada Merter demirciler sitesinde bulunan elektrik ustası Erdinç ustaya teşekkür ederim. Gerçekten işçiliği çok başarılı. İsteyen olursa ise ulaşım ve iletişim bilgisini verebilirim.
Aykut bey sis'leriniz hayırlı olsun.Siz siz olun sis'siz sisli yollara girmeyin:)Şaka biyana yav arkadaş sis farı olamayan opsiyonlu araç olur mu? gördükçe insanın aklı almıyor.Sadece bizim Punto'lar değil nerede ise tüm markalarda opsiyonlu olan bir özellik.Tabiki işin aslı para para para.
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Aykut bey sis'leriniz hayırlı olsun.Siz siz olun sis'siz sisli yollara girmeyin:)Şaka biyana yav arkadaş sis farı olamayan opsiyonlu araç olur mu? gördükçe insanın aklı almıyor.Sadece bizim Punto'lar değil nerede ise tüm markalarda opsiyonlu olan bir özellik.Tabiki işin aslı para para para.
Teşekkürler Zafer bey, o yollara girmem zaten :) sis ampüllerini standart aldığım için önümde ki sürücüyü rahatsız etmek istemiyorum. - ki öyle ampüller takıyorlar direk gözünüzü alıyor.
Opsiyon konusunda size katılıyorum, sis farı hadi koymadın neyse :) bari sağ sol aynalar olsun, kapı kolları olsun bari onları boya :) Herşeye rağmen aracımdan memnunum aslında..
Sislerin maliyetini de paylaşırsanız diğer arkadaşlar için de faydalı olacaktır.Tüm arkadaşlara kazasız, belasız ve ayrıca cezasız binlerce kmler.
Alıntı:
Sislerin maliyetini de paylaşırsanız diğer arkadaşlar için de faydalı olacaktır.Teşekkürler kazasız belasız binlerce kmler.
Tabi;
Kemaloto dan sisleri aldım : Grande Punto Sis Lambası Sis Farı « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
İşçilik olarakta 100 TL verdim.
Herkese kazasız belasız sürüşler :)
Alıntı:
AykutCelebi Nickli Üyeden Alıntı
Evet bugün itibariyle sislerimi taktım. Konunun ilk başında paylaşmış olduğum photoshoplu puntoya ulaşmam da sadece jantlar kaldı :)
Bu arada Merter demirciler sitesinde bulunan elektrik ustası Erdinç ustaya teşekkür ederim. Gerçekten işçiliği çok başarılı. İsteyen olursa ise ulaşım ve iletişim bilgisini verebilirim.
Araciniza bakinca hep kaputla tambon arasindaki boslugun olmamasi dikkatimi cekiyor. Konusmak istemiste agizi kapatilmis gibi geliyor :)
Alıntı:
halilimo Nickli Üyeden Alıntı
Araciniza bakinca hep kaputla tambon arasindaki boslugun olmamasi dikkatimi cekiyor. Konusmak istemiste agizi kapatilmis gibi geliyor :)
Evet benimde canımı sıkıyor öyle olması :( Önceki sahibi kime yaptırdıysa tam oturtamamış.
Alıntı:
Evet benimde canımı sıkıyor öyle olması :( Önceki sahibi kime yaptırdıysa tam oturtamamış.
Siz farlari sanirsam orjinal degil. Extra butonlu mu yaptiniz. Body den aktife falan yapildi mi? Plastidip ile kapladiginiz yerin yakindan fotosunu koyabilirmidiniz nasil duruyor ben folyo kaplatmayi dusunuyordum.
Alıntı:
halilimo Nickli Üyeden Alıntı
Siz farlari sanirsam orjinal degil. Extra butonlu mu yaptiniz. Body den aktife falan yapildi mi? Plastidip ile kapladiginiz yerin yakindan fotosunu koyabilirmidiniz nasil duruyor ben folyo kaplatmayi dusunuyordum.
Sis farları yan sanayi. Ekstra buton değil de, arka sislere bağlattım ben. Aracımı bugün yeni servisten çıkarttım en kısa sürede yakından fotoğrafını çekeceğim.
Bugün arayıp tarayıp sonunda fun jantlarımı satın aldım. :) 185/55/16 lastik var üstünde.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Aracın resimlerini tam karşıdan çekerseniz jantlar çok daha iyi görünür.Ayrıca bu jantlarla yakıt tuketim değerlerinizde bir fark olacakmı.İlerleyen kmlerde paylaşabilir misisiniz.Teşekkürler
Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Aracın resimlerini tam karşıdan çekerseniz jantlar çok daha iyi görünür.Ayrıca bu jantlarla yakıt tuketim değerlerinizde bir fark olacakmı.İlerleyen kmlerde paylaşabilir misisiniz.Teşekkürler
Teşekkür ederim Zafer bey, Müsait zamanda daha güzel fotoğraflar çekeceğim. :)
Alıntı:
Aykut bey, bu plakanın orasını siyaha nasıl cevirdiniz. Kaplamama mı yaptınız. Peki panjurları nasıl aynı renk oldu. bu arda tamponunuzu bir kaportacıda söktürün alt kısımda demir var onu düzeltip taktırın, kaput ve tampon arasındaki boşluk geri gelir.
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
Aykut bey, bu plakanın orasını siyaha nasıl cevirdiniz. Kaplamama mı yaptınız. Peki panjurları nasıl aynı renk oldu. bu arda tamponunuzu bir kaportacıda söktürün alt kısımda demir var onu düzeltip taktırın, kaput ve tampon arasındaki boşluk geri gelir.
Plastidip boya ile yaptım panjur ve plaka arkasını. Tampon için verdiğiniz detay için teşekkür ederim, beni de rahatsız ediyor şuan ki hali... :(
Şerit uygulaması yaptım, nasıl olmuş sizce :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.