Cevap: Grande Punto Görünüş Hakkında Tavsiye
Alıntı:
Mert34 Nickli Üyeden Alıntı
Bende uzun süre kaportacı aradım ama bulamadım, buldum da cebim uymadı :) en sonunda geçen hafta auto king'e verdim yarın sabah alıcam, derin çizikleri düzeltip ön tamponu boyayacaklar mini onarım hakkımı bitirdim bu yıl böylelikle. Bayağı umutluyum yarın haber veririm size hüsran yaşamazsam
Tamam hocam, inşallah istediğiniz gibi olur. Bu arada tampon düzeltmesi için bende mi auto kinge gitsem..
Aykut bey,maşallah hiç boş geçmiyorsunuz. Hergün bir başka güzellikle karşımızdasınız.
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Aykut bey,maşallah hiç boş geçmiyorsunuz. Hergün bir başka güzellikle karşımızdasınız.
Çok teşekkürler Zafer bey, o sizin güzel görüşünüzdendir :)
hocam aldım aracı bugün auto king maltepeden, kusursuz iş yapmışlar diyebilirim resim atarım size
Alıntı:
Mert34 Nickli Üyeden Alıntı
hocam aldım aracı bugün auto king maltepeden, kusursuz iş yapmışlar diyebilirim resim atarım size
Sevindim :) Fotoğrafı bekliyorum.
Aykut bey cam filmi yaptırdınız mı. Bende 0,5 numara film yaptırmayı düşünüyorum.iyi bir yer bulursanız , banada bilgi verebilirmisimiz.bu arada stoplar güzel olmuş.artık jantta almalısınız😀
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
Aykut bey cam filmi yaptırdınız mı. Bende 0,5 numara film yaptırmayı düşünüyorum.iyi bir yer bulursanız , banada bilgi verebilirmisimiz.bu arada stoplar güzel olmuş.artık jantta almalısınız😀
Ali bey cam filmi için yer arıyorum aslıında.. Böyle bir ilan buldum ama düşünüyorum hala, https://www.sahibinden.com/ilan/yede...95738140/detay 10 yıl garanti vs yazıyor. Birde mekana bakılırsa kaliteliye benziyor.
Jantları yeni aldım :) 16" Fun jantı var şuan üstünde
Alıntı:
AykutCelebi Nickli Üyeden Alıntı
Ali bey cam filmi için yer arıyorum aslıında.. Böyle bir ilan buldum ama düşünüyorum hala,
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...95738140/detay 10 yıl garanti vs yazıyor. Birde mekana bakılırsa kaliteliye benziyor.
Aykut bey, jantlarınızı görmüştüm ama unutmuşum kusra bakmayın jantlarda güzel olmuş.bu ilan iyi gibi , eger 0,5 numara varsa beraber yaptıra biliriz😀
Alıntı:
Aykut bey, jantlarınızı görmüştüm ama unutmuşum kusra bakmayın jantlarda güzel olmuş.bu ilan iyi gibi , eger 0,5 numara varsa beraber yaptıra biliriz😀
Kabul :)
Alıntı:
Ali bey cam filmi için yer arıyorum aslıında.. Böyle bir ilan buldum ama düşünüyorum hala,
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...95738140/detay 10 yıl garanti vs yazıyor. Birde mekana bakılırsa kaliteliye benziyor.
Kaliteli bi yer. Doğru tespit etmişsiniz
D6603 cihazımdan gönderildi
Alıntı:
Kabul :)
Aykut bey, aradım konuştum 0.50 varmış ama hafta içi gelin daha iyi olur dedi.
Ön farlar için h4 beyaz ampül ve sisler galiba h11 miş. Onlarada beyaz ampül alayım diyorum , ne dersiniz.ancak bunlar nasıl degişecek , bir video falan var mı acaba.birde nereden alayım bu ampülleri.
Alıntı:
Aykut bey, aradım konuştum 0.50 varmış ama hafta içi gelin daha iyi olur dedi.
Ön farlar için h4 beyaz ampül ve sisler galiba h11 miş. Onlarada beyaz ampül alayım diyorum , ne dersiniz.ancak bunlar nasıl degişecek , bir video falan var mı acaba.birde nereden alayım bu ampülleri.
Ali bey ön cam hariç fiyatı 250 TL yazıyor. Ön cam dahil fiyatı sordunuz mu acaba ?
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Ali bey ön cam hariç fiyatı 250 TL yazıyor. Ön cam dahil fiyatı sordunuz mu acaba ?
Emre bey sormadım, bu arada istsnbul avrupa yakasında önerebileceginiz bir aksesuarcı var mı
Ali bey,açıkçası beyaz h4 hiç tavsiye etmiyorum. Onun yerine kaliteli h4 alın derim. Normal gece görüşü kötü olduğu gibi, yağmurlu havada ise tam anlamıyla yolculuk işkenceye dönüşüyor. Görsellikten ziyade farlarımızın amacı bize kaliteli sürüş sağlamasıdır diye düşünüyorum.
[QUOTE=ORS15;989837]Emre bey sormadım, bu arada istsnbul avrupa yakasında önerebileceginiz bir aksesuarcı var mı[/
Yok maalesef. Ama ben de önerilere açığım.
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Ali bey,açıkçası beyaz h4 hiç tavsiye etmiyorum. Onun yerine kaliteli h4 alın derim. Normal gece görüşü kötü olduğu gibi, yağmurlu havada ise tam anlamıyla yolculuk işkenceye dönüşüyor. Görsellikten ziyade farlarımızın amacı bize kaliteli sürüş sağlamasıdır diye düşünüyorum.
Zafer bey kaliteli h4 derken.anlamadım beyaz ampülün en kalitelisini alayım ama farklı bir ampülden mi bahsettiniz
Bu işleri işin uzmanına bırakıyorum;
Femoli nin yorumudur.
: Philips H4 Xtreme Vision vs. Osram Breaker Unlimited ??
kesinlikle general elektrik ultra mega light osram vs denemiş satmış bir ürün olarak kesinlikle başka bir ampule bakmayın
General Elektrik H4 Megalight Ultra 120 «Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
general kelimesi için arama sonuçlari«Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
buradan bakabilirsiniz
Konu;
https://forum.grandepuntotr.com/gene...unlimited.html
Zafer bey,
general Elektrik H4 Megalight Ultra 120, peki sis farları için hangi ampül almalıyım.şimdiden teşekkürler
Anladığım kadarıyla beyaz ışık olunca siste ve sağanak yağmurda göstermiyor. Osrom tam beyaz olmadığı için birazdaha iyi aydınlatmada .peki osrom ile uyumlu sis far ne olur.şuan aracında osrom kullanan var mı fotoğraf koyabilirmisiniz
Arkadaşlar bizim puntolarda h4 ler kac wat, h11 ler kac wat