Abi kusura bakmada çok kötü olmuş seninki yawreklamcı eliylemi kesti daha yeni gördüm kusura bakma geç cevap için...
Abi kusura bakmada çok kötü olmuş seninki yawreklamcı eliylemi kesti daha yeni gördüm kusura bakma geç cevap için...
Yaratıcı bir fikir hoş olmuş... Tebrikler!
istediğin yazıyı femoli abiye özel mesaj atarsın o gerekli bigiyi verir sana
Arkadaşlar ben bunu Focusuma yapmıştım. Arka Stop da kaç lamba var? Focus da 5 taneydi asistatli 3 tane kağıda bastım üst üste koyup 3. Stopa yerleştirmiştim. disardan belli olmuyordu frene basınca mükemmel yanıyordu FOCUS yazısı![]()
Çok güzel bir uygulama ben de çok beğendim![]()
ama bir yan etkisi var trafikte hoş olmayan durumlarla karşılaşılabilir birinin isminizle küfür etmesi gibi
onun için isim yerine nick daha iyi femoli gibi...
led stopları takınca direk iptal ettim o stopu siyaha boyadım![]()
Çok hoş durmuş abicim. Allah nazarlardan saklasın.
Font nedir?
abi şu femoli çok güzel yanlız seçkin yazanından yapma şansın varmı fiyatı nedir bilmiyorum yardımcı olursan kardeşine sevinirim. 5326000030
vallaha bravo
femoli abi banada yazsana parası neyse veririz paradan yana sıkıntı yok biliyosunolmayan şeyin sıkıntısı olmaz
BJK1903 yazar mısın abi
arabanın rengi nivvv orliiiiiınss mavisiii
söylerken ağzım burnum yamuldu
![]()
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
herhangi bir reklamcı da 2-3 lira gibi bir ücrete yaptırabilirsiniz arkadaşlar ben yaptırdım ama olmadı çünkü benim 3. stop lambasının yarısı yanmıyormuş![]()
![]()
bende ıstıyorum hemde cokkk.. acıllllll .......
ya tamam reklamcıya yaptıralım da nasıl yapıtırcaz fıren lanbasını da soktururuz de onun o koselerını nasıl yapıtıracagız
Arkadaslar malesef artik yapmiyoruz ne olcu ne kalip ne font kaldi tee 2 seneden fazla bir mazi reklamcilara giderek anlatin durumu ...
yamam adam bıze yazar femolı debız onu naıl yapıstıcaz uyu gordumu kalkmazmı falan dıye dusunuyorum
hilmi o nasıl bir yazı öyle
Fren lambasını çıkararak yapıyorsunuz aynı ölcüde aynı boyutta iki adet çıkarıyorsunuz iki kat olsunki altta ışık sızması olmasın ..sağlam yapıştırırsanız çıkmaz benim yazıyı iki sene sonra çok sevdiğim ve bir o kadarda kızdığım bir arkdaşım kopardı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri