cok iiyi fikir abi bence cok güsel olmus
güzel olmuş güzel banada yapalım..![]()
cok iiyi fikir abi bence cok güsel olmus
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor ikisi de
benim de bisikletime böyle bişiy yapsak nası olur acepşööle caf caflı bir IMHOTEB yazısı falan
![]()
bende doblonun arka stoba mı yazdırsam![]()
Super olmus.. Eline saglik super dusunmussun yawww...
®man
abi süper olmuş ankarada olsaydım uğrardım yanına
Arkadaşlar yardım pls...
abi folyoyu reklamcıya yaptırdım ama uygulamak için çıkarmak gerekio o parçayı nasıl çıkarcam yardım et![]()
Konu tangozcan tarafından (20/12/2007 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.
kimse cwp wermemiş yok mu bilen arkadaşlar?
görmemişizdir yaw dur hele![]()
fren lambasını sökmek için bağajı açıp alt tarafındaki iki lastiği çıkaracaksın sonra 8 mm lik lokma ile somunları sökeceksin dışarıdan hafifce kırmadan çıkaracaksın yinede kendinizden emin olamıyorsanız bir bilene yaptıranızda fayda var..
abi cwpın için tşkler ama o kadar incledim ben somun flan göremedim yawmümknse foto koyablirmisin?burası küçük yer anlamıyor kimse yardım edersen çok ii olacak...
Bende bulamadım o somunları![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ozzy bende dedim acaba sorun mu bende yoksa biz çok mu cahil kalmışızbakalm bekliyorum artık 4 tane tırnak war onlar çıkıo ama lamba çkmıo sticker hazır beklio
![]()
Arkadaşlar kusura bakmayın foto olayını şu anda yapamam ama en kısa zamanda bilgilendirebilirim şimdilik fazla kurcalamayın bırakın dağınık kalsın bayramdan sonra halledelim![]()
super durmmus
eline salık mehmet abi
mehhhmettt abi duy sesimi senin foto çekmeni bekliyorumburda gösterdim ustalarda çıkaramadı yaw klavuzdaki gibi deniyoruz olmuo yardım et pls
neyi deniyorsunuz anlamadım ne fotosu bekliyorsun ..
abi arka üst stop yerinden nasıl çıkarılır onu soruorum çıkaramadık bi türlü ustalarda yapamadı nasl oluyorsa foto çekermisin dedim isteğim bu![]()
Abi kusura bakmada çok kötü olmuş seninki yawreklamcı eliylemi kesti daha yeni gördüm kusura bakma geç cevap için...
Yaratıcı bir fikir hoş olmuş... Tebrikler!
[quote=femoli;131265]cast folyo dan yapıldı
isteyen arkadaşlara maliyet ne bilmiyorum ama yapabilirim büyük ihtimal 5 lira felan olur yalnız kargo ile giden arkadaşlar nasıl yapıştırısınız heder edermiiniz onu bilmiyorum iki kat cast ten yapıldı ışık sızmasın diye..
Çok şık durmuş nasıl sipariş verebiliriz?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri