vallahi ben zevkime göre yaptım olay buralara geldi benim gibi yapan biryer de duymadım yani ancak parça olarak satışını yapıyolar..profsyonel yapan yerlerde vardır muhakkak ama fiyatıda ona göredir biz 30 tl ye alıyoruz 5 dk da montajını yapıyoruzsende yapabilrsin basittir montajı..
sağolasınnn biraz ara vermek zorundayız ama bellide olmaz punto aşk bende dayanamayıp alırım bitane daha hatta bugun kozyatağındaki ismi lazım değilbayiden fiyatta aldım 2014 punto en fulu aklına ne gelirse var 55 bin tl istedi boya koruma ilk yardım çanta koltuk koruma hediyesi
koltuklrı çok hoşuma gitti ama kenarları şişmeli falan..puntom olmasada hep buradayım zaten...sohbete yardımlaşmaya devam
![]()
Hayırlı olsun kardeşimBir an da satmışsın. Hayırdır ?
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
biranda değil kardeşim ya birkaç aydır ilanı vardı ancak kara verdim satıyım dye ve sattım
Hocam servisin yaptığı korumaya kanmayın.bu iş servisin kullanacağı malzemelerle olacak şey değil.Motor koruma koltuk koruma diye kullanılan ürünlerin çoğu market ürünler.Bir detailing studioya gitsen o ürünleri sadece rafta satışta görürsün, kullanılmaz.Koltuk koruma özellikle kumaş koltuklarda çok özel malzemeler isteyen işler.Kaportada zaten 0 araca pasta yapılmaz, kil atılır ardından nano ya da normal bir uygulamayla cila atılır.Siz siz olun, hediye de olsa aracınıza bu eziyeti yapmayın...
yok cem ben zarf attım adama bakalım bişeyler yapacaklarmı diye eğer alırsam... öyle döküldü yoksa bende farkındayım söylediği saçmalıkların adamın
![]()
33 e bıraktım hocamm.
Bugun 40 bin bakım sonrası yeni aracımızında kokpitini neonladım bakalım . Araclarını neonladığımız arkadaşlarım sıkıntı yoktur umarımmm
çok güzel olmuş bu neon işi evo nun kokpitine yakışıyor bence gp ye yakışmadığı için kendi aracıma düşünmedim.
Merhabalar
Grande Puntoma bu şekilde led/neon döşemek istiyorum ama bir türlü nasıl yapacağımı çıkartamadım açtığım konu da yardım istedim adınız geçti burda görmüşken sorayım dedim yardımcı olabilir misiniz ?
https://forum.grandepuntotr.com/gors...da-yardim.html
Evvelden Bade-i Aşk İle Mestiz
bugunde yeni aracımda eksik olan vites çevresini neonladım..aracın tüm sarı ışıkları beyazlandı koltuk altı led aydınlatmaya kadar hepsi beyazyanlız vites çevresinide beyaz mavi karışımı çok hoş bi neon buldum onla yaptım mevcut ışık paketine hitaben
yarında ışıklı kapı eşiğim geliyor onuda montajını yapınca son işim şimdlik ses sistemi kalıyor..aracı serviste beğenmeyen kalmadı farketmeden ne güzel renkli bir arac almışız
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri