bugunde yeni aracımda eksik olan vites çevresini neonladım..aracın tüm sarı ışıkları beyazlandı koltuk altı led aydınlatmaya kadar hepsi beyaz yanlız vites çevresinide beyaz mavi karışımı çok hoş bi neon buldum onla yaptım mevcut ışık paketine hitaben yarında ışıklı kapı eşiğim geliyor onuda montajını yapınca son işim şimdlik ses sistemi kalıyor..aracı serviste beğenmeyen kalmadı farketmeden ne güzel renkli bir arac almışız
berkant beyin sayesinde benim aracada herkes hayran kalıyor. Çok teşekkürler tekrardan.
hocam malzeme belli..şehir dışına gönderdğim ve montajını yapan dostlarımız var birhayli istanbuldada ben bu konuda bircok arkadaşıma yardımcı oldum istersen sanada kargolarım montajlarsın kendin..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri