Topic sis farıyla ilgili değil miydi ya..?? Hava filtresi, HP, dizel, benzinli....vs....![]()
YOK BE ABİ DÜN BAKTIRDIM HERİFLER AYRI ETTEN TAM BEYNİN YANINA AYRIYETTEN CHİPTE TAKTIRMIS SİYAH BİŞEYDE GÖZÜKMÜO ONDAN ŞAŞTIM DİOM Bİ HAVA FİLTRESİ BU KADAR YAPARMI DİE ORANIN PATRONU BANA ÖLE DEDİ AMA AYRI YETTEN CHİP TE TAKILMIS UFAK Bİ ECU..
YOK MURAT ABİ GERÇEKTEN ÖLE ABİ WALLA BEN BU ARABANIN BU KADAR YAPACANI SANMASDIM SONRADAN HAVA FİLTRE TAKTIRDIM BİDE AYRI YETTEN BEYİNDE TAKMISLAR ASLINDA PEK FAZLA ANLAMAMDA MOTORDAN..
Buyrun arkadaşlar Benim Hava Filtresinn Aynısı Hemde Tıpa Tıp Aynısı SADECE 65YTL WERDİMM İŞCİLİKLE 80 LİRA
ImageShack - Hosting :: d57e30fb1ea4479385dd7fdml3.jpg
![]()
Konu Linos tarafından (20/08/2007 Saat 09:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Topic sis farıyla ilgili değil miydi ya..?? Hava filtresi, HP, dizel, benzinli....vs....![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Yaw emreciğim yazmayım yazmayayım diyorum yinede bu elime hakim olamıyorum ..
abicim önce konuşacağın kişilere yaş bölümüne bakarak hitap edersen kendi kişiliğini göstermiş olursun bu bir . İkincisi abicim o Kadar övme yaw bu bir grandepunto sitesi ve herkesin altında senin altındaki tenekeden var farklı bişi yok seninkinde 6 bizimkinde 4 airbag var buda arabayı uçmasına yardımcı olmaz biliyoruz aracın dolu güzel bir araç full yok yok herhalde sky dome felan herşey var bildiğim kadar ama bırak resimlerini koyduktan sonra başkaları övsün sen değil ....
Şimdiden kolay gelsin aktif forumlar diliyorum![]()
Ee Mehmet Daha Ne Diim Herkes Birbirine Kardeşim Dior Ben Birşey Diince Mi Oluo..?ama Yinede özürdilerim..
çok şık olmuş sislerin tempesty hayırlı olsun![]()
sade ama çok iyi kazasız sürüşler
çok şık bi görüntü olmuş bence farlarla bir bütün halde duruyor.
bora abi yapmışsın sonunda arkadşlar ayrıca bu sis farını servis te takıyooo yani ışıkta bi azalma olsa takmazlar heralde nese abi çok şık olmuşşş kazasız belasız...
arabam genel olarak çok güzel olmuş. Sislerdeki değişiklikten kastın karartma mı? Benim arabam 2007 mart çıkışlı ve sis farlarım siyah ayrıca dynamic olmasına ramen kapı kollarım vitesin yan tarafı el freninin ucu havalandırmaların ortası fln da krom ben mi şanslıyım başka böle olan yokmu arabası?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri