ya birde ayak dayama için vida ölçüsü verebilecek varmı delmeyelim bilmediğimiz yerleri![]()
ya birde ayak dayama için vida ölçüsü verebilecek varmı delmeyelim bilmediğimiz yerleri![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
hayırlı olsun bu seti nerden aldınız mini punto çok güzel bulsam hiç kaçırmam alırım bende
harbiden çok güzel.ama ben onlardan çok küçük arabayı beğendim![]()
BİZDE BÖYLE HAFIZ
engın eve hırsız gırmıs bunları calmıs de yenıden yaptır yoksa arabanın yerını bılıyorum tek tek calarım haberın olsun![]()
eveet sonunda montajınıda hallettim, sadece ayak dayama kaldı onada uygun bir vida bulursam artıknaıl olmuş
![]()
el freninin altındaki parça sağ sol 1 mm küçük yapmış artık koşarken görmücez![]()
Aracın üstünde gayet hoş duracağına eminim, güle güle kullanın...
bende istiyom makinisittttgüle güle kullan
çok mükemmel olmuş
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
şu el freninin önü harkulade abi ya![]()
Hayırlı olsun Engin çok iyi olmuş....Allah kaza bela vermesin dostum!!!
diğerlerini takmıştım fakat ayak dayamayı uygun vida bulamadığımdan takamamıştım onuda bugün tamamladim beğenize sunuyorum![]()
Abi ayak dayamanın arkasına yapı marketlerden cırt kumaş al. Hani böyle cırt cırtlı ayakkabının o sert olan kısmından onları japonla plakaya yapıştır. Sonrada cırtlı ayak dayamıyda halıya. Böylece istediğin zaman söküp temizliğini fln yapabiliosun yoksa o yazının olduğu yer özellikle kışın çok pislik doluyo. Diğerlerinide en ince çift taraflı bantla sıkıca yapıştır. Üstünede kağıt banta sar ki bir kaç gün sıkıca tutsun orayı.
Edit: Ah be geç kalmışım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri