12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Medos'dan beklediğim davranış

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Standart Medos'dan beklediğim davranış

arkadaşlar biliyorsunuz bundan 7-8 gün kadar önce yılbaşı akşamı
    başıma gelen olay ile ilgili olarak aşağıda linkini verdiğim konuya istinaden
    kendilerine bilgi vermeme ve aramama rağmen medos otomotiv servis yetkilisi kadir bey tarafından cep telefonumdan arandım
    ben konuyla ilgili cumartesi günü onları ziyaret edecektim
    fakat onlar benden önce davranıp konuyu kendi aralarında ustalarıylada görüşerek değerlendirmişler ve buna istinaden beni aramışlar
    bu davranışlarından dolayı ben bir servis müşterisi olarak mutlu oldum ve olayda ne kadar hatalıda olsalar her insan hata yapar düşüncesiyle kendilerine hiç olmazsa bu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ederim yarın kendilerini bizzat ziyaret edip durumu izah edip konuşacağız
    yarın daha detaylı açıklamayı yazarım arkadaşlar

https://forum.grandepuntotr.com/serv...k-sikayet.html

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

2. Bu mesajı için 7 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Medos ve senin adına sevindirici bir durum Coşkun abi.Hatayı kabullenip telefi etmek istemeleri çok daha sevindirici.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

5. 08/01/2010, 18:18

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Sonuçta ölmemiş arkadaş ..

Hiç özür de dilemeye bilirlerdi yada umursamaya yine en azından aramışlar ve hatalarını kabul edip daha iyi daha disiplinli çalışmalarını sağlayabilirler zararın neresinden dönülürse kardır .ben kutluyorum arkdaşları umarım arksında durup önlem alırlar...

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ahmet Yazgan
    acy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 18

ne olursa olsun özür dilemek böle ciddi dikkatsizliği affettirmez

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

En azından hatalarını anlamış ve özür dilemiş olmaları da sevindirici bir durum,

Biz de hata yok dışarıda bozulmuştur da denebilirdi

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

11. 08/01/2010, 20:22

Can SOLEY
    Can_SOLEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 20

Olay olduğunda acil servisi çağırmış olsanız durumu onlar görüp onaylasaydı elinizde belgeniz olurdu itiraz şansları pek kalmazdı ama hatalarını kabullenmeleride olumlu tekrar geçmiş olsun.

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

arkadaşlar hepiniz yorumlarınızda haklısınız
    ancak bende bu konu üzerinde çok düşündüm
    hatayı yapan arkadaşlada yarın bizzat konuyu görüşücem
    benim burada gönlümü alan ve olayı özrü kabul edilebilir hale getiren medosa bununla ilgili bilgi vermeden kendilerinin bu durumu fark edip mahçup olduklarını defaten olaydan dolayı üzüldüklerini tüm servis çalışanlarıyla servis müdürü dahil toplanıp bu konuyu
    toplantı yapıp görüşmeleri ve beni aramaları ve servise gelmemi rica etmeleri medos otomotiv adına verdikleri hizmetin arkalarında durduklarının ifadesidir diye düşünüyorum
    hata yapmak insanlara mahsustur ve hepimiz hata yapabiliriz ve yapmışızdırda ama önemli olan hatalardan gerekli dersi çıkartıp tekrarlanmamasını sağlamaktır
    işim gereği istanbul içinde 13 yetkili servis türkiye genelinde 6 avrupada 2 servisle çalışmaktayım
    öyle durumlar oluyorki öyle servisler varki değil özür dilemek hatayı kendilerinin yaptığını dahi kabul etmiyor ama öylede servisler varki bu tip sorunlarda ortalığı ayağa kaldırıyor
    ben medosun yaşanan hatanın arkasında durmasına ve ilgilenmesine sevindim
    zaten yarın aracın işini yapan arkadaşlada yüzüyüze konuşup hatanın nasıl kaynaklandığını neden dikkat etmediğinide konuşucam bakalım bir de onun mazeretini dinlemek lazım oda bizim gibi bir insan sonuçta hastası olur ustası olur sorunu olur
    bir de onu dinleyip karar verelim
    saygılar

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

14. Bu mesajı için 3 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

Can SOLEY
    Can_SOLEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 20

Bahsi geçen servis durumun farkına kendi kendine mi vardı yoksa forumu mu takip ediyor merak ettim ? yani usta düşünüp; ya ben bu sacı yanlış oturttum deyip servis yetkililerini uyardıysa helal olsun ona
    Konu Can_SOLEY tarafından (09/01/2010 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Can_SOLEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsi geçen servis durumun farkına kendi kendine mi vardı yoksa forumu mu takip ediyor merak ettim ? yani usta düşünüp; ya ben bu sacı yanlış oturttum deyip servis yetkililerini uyardıysa helal olsun ona

servis yetkilileri durumu forumu takip ettikleri için forumda okuyup farkına varmışlar

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçta ölmemiş arkadaş. Evet süper cevap takdir ettim. Ölmemişse uzatmaya gerek yok ok. Biri ölünce konuşuruz. Hoş neden öldüğünü de anlayamayacağız ya o ayrı konu.
    Sonuç itibariyle hepimiz insanız hata yapma hakkımız var ama bu hatadan sonra ders alıp almamamız önemli, Olan olmuş kimseye bişi olmamış yani kimse ölmemiş sonuç hatalarını anlayıp acil geri dönüş yapmışlar ,ve gerçekten sevindirici bir haber olayların tekrarlanmaması için önlem almaları .. düz mantık gidecek olursak senin tabirinle Tüm servislerde olabilir bu hatalar, gidecek hiç bir servisimiz kalmayacak kendi aracımızı tamir etmeye çalışacaz..

Ben tekrar medos a olayla ilgili soruşturma yapacakları için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum..

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

20. 09/01/2010, 10:27

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Forumu okuslarda okumasalarda yapılan ciddi bir hata var.Hatayı yapmak kadar telefi etmekte doğaldır.Çok şükürki ölümlü bir sonuç çıkmadı karşımıza.Sonuçta bu olaydan ders çıkartıp,bu hatayı yapan ustanın gerekli cezası verilirse bu hatanın bir daha yapılmaması adına gerekli eğitimler verilirse sprun hallolur bence.

Eğitimsiz bir servis elamanı=çok sayıda can kaybı !

22. Bu mesajı için 2 kişi KaGaN'ye teşekkür etti:

KEREM Uçgunoğlu
    M@GIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 346

Her insan hata yapabilir. Önemli olan hatasını alayıp özür dilemek bir erdemliktir. Medos çalışanları bu konuya verdiği önemden dolayı alkışlıyor. Bundan sonra bu tip ciddi hataların tekrarlanmamasını için çalışanlarına çeki düzen vermesi gerekir.

24. Bu mesajı için 3 kişi M@GIC'ye teşekkür etti: