arkadaşlar biliyorsunuz bundan 7-8 gün kadar önce yılbaşı akşamı
başıma gelen olay ile ilgili olarak aşağıda linkini verdiğim konuya istinaden
kendilerine bilgi vermeme ve aramama rağmen medos otomotiv servis yetkilisi kadir bey tarafından cep telefonumdan arandım
ben konuyla ilgili cumartesi günü onları ziyaret edecektim
fakat onlar benden önce davranıp konuyu kendi aralarında ustalarıylada görüşerek değerlendirmişler ve buna istinaden beni aramışlar
bu davranışlarından dolayı ben bir servis müşterisi olarak mutlu oldum ve olayda ne kadar hatalıda olsalar her insan hata yapar düşüncesiyle kendilerine hiç olmazsa bu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ederim yarın kendilerini bizzat ziyaret edip durumu izah edip konuşacağız
yarın daha detaylı açıklamayı yazarım arkadaşlar
https://forum.grandepuntotr.com/serv...k-sikayet.html
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Medos ve senin adına sevindirici bir durum Coşkun abi.Hatayı kabullenip telefi etmek istemeleri çok daha sevindirici.
Ziyaretçi
Sonuçta ölmemiş arkadaş ..
Hiç özür de dilemeye bilirlerdi yada umursamaya yine en azından aramışlar ve hatalarını kabul edip daha iyi daha disiplinli çalışmalarını sağlayabilirler zararın neresinden dönülürse kardır .ben kutluyorum arkdaşları umarım arksında durup önlem alırlar...
ne olursa olsun özür dilemek böle ciddi dikkatsizliği affettirmez
En azından hatalarını anlamış ve özür dilemiş olmaları da sevindirici bir durum,
Biz de hata yok dışarıda bozulmuştur da denebilirdi![]()
Ziyaretçi
Olay olduğunda acil servisi çağırmış olsanız durumu onlar görüp onaylasaydı elinizde belgeniz olurdu itiraz şansları pek kalmazdı ama hatalarını kabullenmeleride olumlu tekrar geçmiş olsun.
arkadaşlar hepiniz yorumlarınızda haklısınız
ancak bende bu konu üzerinde çok düşündüm
hatayı yapan arkadaşlada yarın bizzat konuyu görüşücem
benim burada gönlümü alan ve olayı özrü kabul edilebilir hale getiren medosa bununla ilgili bilgi vermeden kendilerinin bu durumu fark edip mahçup olduklarını defaten olaydan dolayı üzüldüklerini tüm servis çalışanlarıyla servis müdürü dahil toplanıp bu konuyu
toplantı yapıp görüşmeleri ve beni aramaları ve servise gelmemi rica etmeleri medos otomotiv adına verdikleri hizmetin arkalarında durduklarının ifadesidir diye düşünüyorum
hata yapmak insanlara mahsustur ve hepimiz hata yapabiliriz ve yapmışızdırda ama önemli olan hatalardan gerekli dersi çıkartıp tekrarlanmamasını sağlamaktır
işim gereği istanbul içinde 13 yetkili servis türkiye genelinde 6 avrupada 2 servisle çalışmaktayım
öyle durumlar oluyorki öyle servisler varki değil özür dilemek hatayı kendilerinin yaptığını dahi kabul etmiyor ama öylede servisler varki bu tip sorunlarda ortalığı ayağa kaldırıyor
ben medosun yaşanan hatanın arkasında durmasına ve ilgilenmesine sevindim
zaten yarın aracın işini yapan arkadaşlada yüzüyüze konuşup hatanın nasıl kaynaklandığını neden dikkat etmediğinide konuşucam bakalım bir de onun mazeretini dinlemek lazım oda bizim gibi bir insan sonuçta hastası olur ustası olur sorunu olur
bir de onu dinleyip karar verelim
saygılar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bahsi geçen servis durumun farkına kendi kendine mi vardı yoksa forumu mu takip ediyor merak ettim ? yani usta düşünüp; ya ben bu sacı yanlış oturttum deyip servis yetkililerini uyardıysa helal olsun ona
Konu Can_SOLEY tarafından (09/01/2010 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.
Sonuç itibariyle hepimiz insanız hata yapma hakkımız var ama bu hatadan sonra ders alıp almamamız önemli, Olan olmuş kimseye bişi olmamış yani kimse ölmemişsonuç hatalarını anlayıp acil geri dönüş yapmışlar ,ve gerçekten sevindirici bir haber olayların tekrarlanmaması için önlem almaları .. düz mantık gidecek olursak senin tabirinle Tüm servislerde olabilir bu hatalar, gidecek hiç bir servisimiz kalmayacak kendi aracımızı tamir etmeye çalışacaz..
Ben tekrar medos a olayla ilgili soruşturma yapacakları için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum..
Ziyaretçi
Forumu okuslarda okumasalarda yapılan ciddi bir hata var.Hatayı yapmak kadar telefi etmekte doğaldır.Çok şükürki ölümlü bir sonuç çıkmadı karşımıza.Sonuçta bu olaydan ders çıkartıp,bu hatayı yapan ustanın gerekli cezası verilirse bu hatanın bir daha yapılmaması adına gerekli eğitimler verilirse sprun hallolur bence.
Eğitimsiz bir servis elamanı=çok sayıda can kaybı !
Her insan hata yapabilir. Önemli olan hatasını alayıp özür dilemek bir erdemliktir. Medos çalışanları bu konuya verdiği önemden dolayı alkışlıyor. Bundan sonra bu tip ciddi hataların tekrarlanmamasını için çalışanlarına çeki düzen vermesi gerekir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri