plastikte punto yazısı var zaten metal yere yani şase ye montelicem.
Printable View
ya birde ayak dayama için vida ölçüsü verebilecek varmı delmeyelim bilmediğimiz yerleri :D
hayırlı olsun bu seti nerden aldınız mini punto çok güzel bulsam hiç kaçırmam alırım bende
harbiden çok güzel.ama ben onlardan çok küçük arabayı beğendim ;)
engın eve hırsız gırmıs bunları calmıs de yenıden yaptır yoksa arabanın yerını bılıyorum tek tek calarım haberın olsun :D
eveet sonunda montajınıda hallettim, sadece ayak dayama kaldı onada uygun bir vida bulursam artık :D naıl olmuş :)
el freninin altındaki parça sağ sol 1 mm küçük yapmış artık koşarken görmücez :D:D
Aracın üstünde gayet hoş duracağına eminim, güle güle kullanın...
bende istiyom makinisitttt :D güle güle kullan
çok mükemmel olmuş
şu el freninin önü harkulade abi ya :)
Hayırlı olsun Engin çok iyi olmuş....Allah kaza bela vermesin dostum!!!
diğerlerini takmıştım fakat ayak dayamayı uygun vida bulamadığımdan takamamıştım onuda bugün tamamladim beğenize sunuyorum :D
Abi ayak dayamanın arkasına yapı marketlerden cırt kumaş al. Hani böyle cırt cırtlı ayakkabının o sert olan kısmından onları japonla plakaya yapıştır. Sonrada cırtlı ayak dayamıyda halıya. Böylece istediğin zaman söküp temizliğini fln yapabiliosun yoksa o yazının olduğu yer özellikle kışın çok pislik doluyo. Diğerlerinide en ince çift taraflı bantla sıkıca yapıştır. Üstünede kağıt banta sar ki bir kaç gün sıkıca tutsun orayı.
Edit: Ah be geç kalmışım.