Beyaz evo nun tamponları hıc hosuma gitmiyor sizce folyo mu daha mantıklı yoksa boya mı yaptıran arkadaslar var ise fotolarını eklerlerse ne ile karsı karsıya olduğumuzu bılırız en azından![]()
Beyaz evo nun tamponları hıc hosuma gitmiyor sizce folyo mu daha mantıklı yoksa boya mı yaptıran arkadaslar var ise fotolarını eklerlerse ne ile karsı karsıya olduğumuzu bılırız en azından![]()
karbon folyo güzel olur...
bencede folyo
folyonun dönüşü olur en azından beğenmezseniz sökersiniz...
peki izmirde bu işi ii yapan bıyer bılıomusunuz ???
bu arada folyo uygulamalarına artık trafık ekıpleri takmış durumda en ufak extra uygulamalarda basınıza sıkıntılı durumlar gelebilir tavan, kaput,dikiz aynası plaka altı vs gecen karbon kaplı aynalarım ıcın beni cevirdi ve karbonları soktu..tavandakı sıyah folyolar ıcın ruhsata işli olup olmadığını bıle kontrol ediyolar gecen bi arkadasım tavanında folyo var diye 155 lira ceza yedi bilginize arkadaşlar bana olmaz demeyın her an karşı karsıya kalabılırsınız...
onrky
1.4 starjet 95hp
haklısın dıkkatlı olmak lazım ama tavana falan cektırmek trafık acısından riskli fakat tamponlarda sorun yaratacağını zannetmıorum
vay arkadaş, ne etiket yapsan yasak yaw...
Her TÜRK asker doğar
şerefli ülkenin adi yöneticileri sayesinde her yaptıkları yetmiyomuş gibi bi de insanların arabasına çevreye zarar vermeyecek şekildeki yapışkanlara bile karışır oldular bu nedir arkadas altıüstü folyo ya yapışkan trafiğe kime zararı var?? polislerde prim hesabı her gördüğünü öpüyo yazıklar olsun ne diyelim. ceza yememek adına bişey yapmıcaz araçlarımıza!!
araba ne için vardır? modifiye etmek için vardır. bu yüzden modifiye ye giden her yol mübahtır benceneyse asıl konumuza gelelim bence metalik krom kaplatılabilnir çok da şık durur beyaz evo da ayrıca mylife edition ın resimlerine bakabilirsiniz forumda mevcut orda da piano black kaplı fabrika çıkışlı olarak o yüzden düşünülebilinir
![]()
Konu madenmaden tarafından (09/02/2011 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ek yapıldı
folyo yap beğenmessen çkarırsn...
TSİ Jetta.
evo beyazına ön tarafdaki siyah kısmı beyaz yaparsanız pişman olmasınız arabanızı bir kez daha çok seversiniz..
Gördüğüm için söylüyorum 35 KRM 01 plakalı beyaz evoplakasını bile unutamam o evonun
![]()
bence boya daha mantıklı ama sağlam biri boyarsa tabi herkes plastik aksam boyayamaz siz en iyisi araç kaplama yapan yerlerde carbon kaplatın
metali krom gerçekten güzl olur mart basında arabamı teslım alıcam alır almaz kaplatmaya gourucem fotoları eklerım
mart basında gelıcek araba eve gıtmeden sanayıye gıdıcem merak etmeertesi gün eklerim fotolarını
@mert35 konustum 2. sanayi sitesindekiyle su deposunun ordaymıs yerı![]()
leon48 brnm cok eskı bı arkadasımmadem bılıor o yardımcı olur bana belki bırlıkte gıderız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri