leon48 brnm cok eskı bı arkadasımmadem bılıor o yardımcı olur bana belki bırlıkte gıderız
mart basında gelıcek araba eve gıtmeden sanayıye gıdıcem merak etmeertesi gün eklerim fotolarını
leon48 brnm cok eskı bı arkadasımmadem bılıor o yardımcı olur bana belki bırlıkte gıderız
https://forum.grandepuntotr.com/gors...on-boyama.html
arkadas boyamıs, ama ızgarayıda boyadığı için kötü olmus. belki fikir verir. bence folyo
sadece tampon ızgara değil ızgara bencede kötü olur
metalik beyaz veya gri açıkcası aracın renginden emin olamadım.ama sanırsam fabrika çıkışı yapılmış bir uygulama.
ben 2.veya 3 resimdekilerden birini uygulayacagım aracıma
Konu sakinkaradas tarafından (10/02/2011 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
bu resimdeki evo yeşili ve evo mavi renginde tamponlarda metalik boya vardı ancak bu iki rengi kaldırdılar çok hoş gözüküordu... ayrıca yukarıdaki ilk resim photoshop bilgilerinizepunto evo nun spy photo su dur onun üstünde photoshopta oynanmış
![]()
Konu madenmaden tarafından (11/02/2011 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı Ekleme
gercekten tamponlar makyajlanınca arabanın havası tamamen değişiyor.
Benden bi öneri..
Ben ön tarafın ordaki krom logo zımbırtısınıda daha mat bi renk yapmayı düşünüyorum. titanyum gibi. bence daha hoş duruyor. Hatta o parça aslında 2 parçalı altını üst kısımdan biraz daha koyu yapınca daha hoş durucaktır.
selamlar,
Bursa'da folyo kaplaması yapabilecek bir yer var mıdır ?
ben folyo taraftarıyım. 2012 de komple fiber kaplatıp, ruhsata işletip takılıcam kafama göre.canım sıkıldı beyaz sıkıldım kırmızı.boyanın pisliği yok ve çabuk bi uygulama...
Grey Goose ...
Tampona folyo kesinlikle olmaz gp olur ama evoda boya olmadıgı ıcın olmaz bosuna yaparaım diyen yere yaptrımayın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri