abi evo nun punto sundan istiyorum...
Printable View
[QUOTE=OzzY;473808]parklara bağlamak bence anlamsız. sonuçta kapı kapalıyken görünmücek. özellikle içerde hiç bişey görünmez dışarı hafif bi ışık taşar. parklar ve kapılar aynı anda pek açık olmuyodur benc :)[/QUOT
evet haklısın hocam.mantıklı:)...
Bende alacağım sanırım, öncelikle bir taslağı görüp ona göre karar verme şansımız var mı?
Zeynelcim araç 4 kapı sadece önlere istiyorum ben turuncu olacak benimkide.
Birde birşeyi merak ettim. Ayrıyetten beyaz led almak istesek dışarıdan temin edebilirmiyiz ? yada o adamdan alsak kaça verecek ledi ?
Şimdiden teşekkürler
Örnekler gelsn de bı bende dusunuorum orjınal gosterge rengı ıle aynı olursa daha ıı olur kanımca beklıyoruz...
Evo daki iç aydınlatma rengi ile aynı tonda olursa ben de alırım 2 adet.
Arkadaslar tasarım geldı su anda cızım sadece fakat koselerın yuvarlak olmasını ben begenmedım puntonun p sının kuyrugu bırazdaha asagıda olması ve p nın ustundekı noktanın buyuk olması vede orjınal punto yazısı bırazdaha ortada olsa cok asagıda
ebatlar 490mmx45mmx8mm önler
250mmx45mmx8mm arkalar....
Asagıda toyota forumunda oldugu gıbı kosesı olsa kanımca daha hos olur beyler bu arada yorumlarınızı esırgemeyın karsı taraf haber beklıyor
TOyota forum ısıklı esık:
ışıklı kapı eşiği montaj (adım adım)
TOyota forum ısıklı esık:
Bencede kenarlarının tamamen oval olması çok iyi durmamış. Aşağıdaki gibi köşeleri yarım oval yada ikiz kenar yamuk:) olması daha şık olabilir.
22 kısı talıp arkadslar bu esık olayına yorum gelmıyor '' ısıklı esık cızımı '' hakkında adam haber beklıyor aksama kadar bellı olur dedım ve sahsım adına soyle bır yorum yapıp dıger arkadaslarında dusuncelerını beklıyorum dedım
benım cevabım
izimlerinizi aldım teşekkürler arkadaşlara paylastım onlarında yorumlarını beklıyorum fakat benım sahsi yorumum şu,
1. punto yazısını bırazdaha ortaya veya yukarı alarak puntonun p sinin kuyruğu uzun olabılır ve p deki nokta bıraz daha buyuk olabılır
2. Köseler oval olmus bunuda degıstırelım köşeleri yarım oval yada ikiz kenar yamuk olması daha şık olabilir
jpeglerde kı koseler benım hosuma gıttı sızınde gormenızı ıstedım
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KARSIDAN GELEN CEVAP BEYLER BU YAZDIKLARIMA
zeynel hocam uste 11mm mesafe kalmak zorunda bu 11mm mesapeye led konuluyor. bu mesafeyı kısaltırsak yazının ıcınden noktasal olarak led ısıklrı gozukuyo ve cok kotu bır gorunus oluyor.bunun ıcın 11mm uste mesafe kalmak zorunda gorunus ıcın dıkkat edersen gonderdıgın resımlerdede led noktasal olarak gozukmuyor ve astra yazısı cok hos gorunuyor.
puntanın p sının kuyruhın uzatırsak bu seferde -unto- yazısı kuculecek ve p nın bacagından dolayı yazı netlığı azalacak ben önceden boyle yapmıstım...
koseler de bızde kaucuk var ve bu kaucuk keskın koşelerde donemıyor bellı bı radus olması gerek ben sana farklı koseler aksama deneyıp yenı resım gonderecegım ....
zeynel hocam hangi renk istediğinize yazarsanız cumartesı led almaya gıdecegım...
.
yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım en kısa surede cevap verıp cumartesıye lazere yetıstırelım...
tesekur ederım kolay gelsın....
bunun elektirigini nerden alacaz ,bende istiyorum evolu olan varsa , birde ne renk yanıyor?
Elektrık tavan lambasına olabılır ve kapı acıldıgındada yanabılır yapan arkadaslar varmıs onlardan destek alacagız renk sımdılık mavı ama ledler degısebılır sızın tercıhınıze gore olacak punto ve evo cızımlerı var ona bakabılırsın puntoda koseler degısebılır evodada sız evocuların tercıhı konusunda koseler ya degısır ya aynıı kalır ama haber verınınz bana ıyı olur cunkı cumartesı kesılecek
evocular hangisinden isterlerse bende ondan alıyorum zeynel...
Evo 1 resmi için konuşuyorum. Yazıdaki harflerin hatları yuvarlak olduğundan yarım oval olan t-jet deki plaka kesimi bence çok güzel olur. bide evonun iç aydınlatma rengi=turuncu renk led ile ben akşamları kapı açık dolaşırım:)
Levent t jet resmındekı yanları goremedım duzmu ovalmı yarımmı bılmıyorum ama puntoda hıc hosuma gıtmedi evoyada 2 kısı talıp zaten toplamda evoda sıkıntı yok ovonun ledı Turuncu soyleyecem galıma olmadı puntoyuda aynı soyleyım bı ılk uretımde t jetın kenarları gorunen daha net bır resım varsa paylasırmısın
zeynel abi evo yazısının tasarımı benim hoşuma gitti.ben tekrardan onaylıyorum 2 adet evoların konsoldaki renkle aynı tonda led ışıklı...
Beni de unutmayın.. Evo olandan 2 adet. (konsoldaki renkle aynı tonda)
Muhammed kardesım evoların kosesı yuvarlak olacak veya gp gıbı evoda sorunyok zaten benım arac gp evo degıl ben evonun konsol ıc aydınlatma rengı hakkında bılgı sahıbı degılım bundan dolayı led renklerını bana soylersenız ıyı olur bu arada sana ön iki ve renk turuncu yazmısım bılgın olsun
Zeynel evo resim 1, 2 adet ön için, turuncu led. Teşekkürler
Konsol rengını bılmıyorum arkadasım led renklerını sız bana soyleyınız lutfen yoksa mavı olacak cumartesıkı ılk ürün rengı turuncu olacak bılgınıze resımdekı T-jet tekı gıbı ama sonradan almak ısteyenler bana ıstedıklerı ledı bırdırecek sızın ıstegınız dogrultusunda ledler rengarenk olacak
Gecici Liste asagıdadır degısıklık ısteyen özele mesaj atsın
Eklenti 12370
Çok belli olmuyor ama bu resimdeki ışıklandırmadan, turuncu uyar sanırım, listeden beni Evo ve turuncu olarak düzeltebilir misiniz.
abi alırsak hepimizin montajını birisi yapsın diyorum en azından ankaradakiler için
peki bu olayı sonra yaptırmak isteyenler yaptırabilecekmi aynı adamdan. benim gibi gelecek aylarda gp almayı düşünenler için soruyorum
zeynel benimkini mavi yazmışsın ben turuncu istiyorum
örneği nezaman görücez abi?
Ankarada bi bulusma farz!
Zeynel arkadaşım beni de yazarmısın listeye. grande punto benim ki hangisi oluyorsa 4 kapı içinde olacak renk olarakda mavi lütfen.
Para konusuna gelince sanırım senin hesabına yatırıp teslimi sen alacaksın ve ödemeli olarak kargolayacaksın. Bu bana çok mantıklı geldi senide işinden gücünden edecez ama güvenilir birisinin olmasıda bizi rahatlatır. Listeye beni de yaz kardeşim :)
zeynel hocam şimdiden teşekkür ederim ilgin alakan ve uğraştığın için sabırsızlıkla bekliyoruz. :)
Emrullah kalıp cıkacagı ıcın tahmınımce bu kadar ugrasılmayacak hemen yapılabılır buyuk ıhtımal yapanda kalıbı hemen atacak degıldır umarım sonrada yapılabılır ama fıyat artarmı aynımı kalır bılmıyorum.
Su anda bır nevı bızler referans olacagız bu adam ıcın ondan dolayı fıyatlar bu sekılde ama aynı kalır yaa
Ugrasıyoruz edıyoruz insallah herkesın beyenecegı bısey cıkar su koselerın yuvarlak olması hıc hosuma gıtmedı bırde su puntonun p sının kuyrugundan dolayı kesım bıraz zor galıba kuyruk uzarsa yazı kuculuyor nette satılanlara baktım bu yapılan resmen sadece bızım foruma özel bır sey olacak bakalım ya ıcımıze sınecek bısey olsunda