Zeynel evo resim 1, 2 adet ön için, turuncu led. Teşekkürler
Muhammed kardesım evoların kosesı yuvarlak olacak veya gp gıbı evoda sorunyok zaten benım arac gp evo degıl ben evonun konsol ıc aydınlatma rengı hakkında bılgı sahıbı degılım bundan dolayı led renklerını bana soylersenız ıyı olur bu arada sana ön iki ve renk turuncu yazmısım bılgın olsun
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel evo resim 1, 2 adet ön için, turuncu led. Teşekkürler
Konsol rengını bılmıyorum arkadasım led renklerını sız bana soyleyınız lutfen yoksa mavı olacak cumartesıkı ılk ürün rengı turuncu olacak bılgınıze resımdekı T-jet tekı gıbı ama sonradan almak ısteyenler bana ıstedıklerı ledı bırdırecek sızın ıstegınız dogrultusunda ledler rengarenk olacak
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Gecici Liste asagıdadır degısıklık ısteyen özele mesaj atsın
Zeynel KARACAN
Eklenti 12370
Çok belli olmuyor ama bu resimdeki ışıklandırmadan, turuncu uyar sanırım, listeden beni Evo ve turuncu olarak düzeltebilir misiniz.
Konu Ardevo tarafından (24/02/2011 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.
abi alırsak hepimizin montajını birisi yapsın diyorum en azından ankaradakiler için
Zeynel KARACAN
peki bu olayı sonra yaptırmak isteyenler yaptırabilecekmi aynı adamdan. benim gibi gelecek aylarda gp almayı düşünenler için soruyorum
zeynel benimkini mavi yazmışsın ben turuncu istiyorum
örneği nezaman görücez abi?
Ankarada bi bulusma farz!
Zeynel arkadaşım beni de yazarmısın listeye. grande punto benim ki hangisi oluyorsa 4 kapı içinde olacak renk olarakda mavi lütfen.
Para konusuna gelince sanırım senin hesabına yatırıp teslimi sen alacaksın ve ödemeli olarak kargolayacaksın. Bu bana çok mantıklı geldi senide işinden gücünden edecez ama güvenilir birisinin olmasıda bizi rahatlatır. Listeye beni de yaz kardeşim![]()
Artık Fiorinolu
Zeynel KARACAN
zeynel hocam şimdiden teşekkür ederim ilgin alakan ve uğraştığın için sabırsızlıkla bekliyoruz.![]()
Emrullah kalıp cıkacagı ıcın tahmınımce bu kadar ugrasılmayacak hemen yapılabılır buyuk ıhtımal yapanda kalıbı hemen atacak degıldır umarım sonrada yapılabılır ama fıyat artarmı aynımı kalır bılmıyorum.
Su anda bır nevı bızler referans olacagız bu adam ıcın ondan dolayı fıyatlar bu sekılde ama aynı kalır yaa
Zeynel KARACAN
Zeynel KARACAN
Ugrasıyoruz edıyoruz insallah herkesın beyenecegı bısey cıkar su koselerın yuvarlak olması hıc hosuma gıtmedı bırde su puntonun p sının kuyrugundan dolayı kesım bıraz zor galıba kuyruk uzarsa yazı kuculuyor nette satılanlara baktım bu yapılan resmen sadece bızım foruma özel bır sey olacak bakalım ya ıcımıze sınecek bısey olsunda
Zeynel KARACAN
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri