gelişmeleri heyecanla bekliyoruz
gelişmeleri heyecanla bekliyoruz
Bu gidişle beklemede kalacaz...
Beklemede kal merkez... diri dit....
Anlaşıldı beklemedeyiz merkez... diri dit...
![]()
[QUOTE=magic;472942]Bu gidişle beklemede kalacaz...
Beklemede kal merkez... diri dit....
Anlaşıldı beklemedeyiz merkez... diri dit...
[/QUOTE
Kapı açıldığında ışıkla beraber seste ekleyebilirmiyiz. Mesela,"tamam beklemedeyiz veya sahip hoş geldin"![]()
Arkadaslar bır arkadasıma bu kapı esıgı olayını sordum yapılabılır dedı aslında kendısıde yapabılırmıs fakat buna vaktı yokmus kımsede ugrasmaz kardesım dedı sonucta bununla 2-3 saat ugrasırmsam ben senden 80 tl alırım ama benım 2-3 saat kendı ısımı yapmam cok daha karlı olur kıssacası hatır gonul ısıne yapılır bu ıste bıze kazanc yok ondan dolayıda ugrasanda yok ama ben sana bos bır zamnımda yaparım soz (3-4 ay sonra ısler yavaslıyormus) ancak ozaman bu işle ugrasan bırısı varmıs artık serı uretımmı yapıyor yoksa harclık ıcınmı bılmıyorum elemanla aksam konusacagım yaparmı soracagım fıyat alacam elemanı aradım acmıyor yada mesgulde bızım arkadası aradım teli yanlısmı verdın dıye yok o yogundur dedı sonra benım arkadas sms cekmıs cocuk benı aradı abı yogunum aksam doneyım sana dedı.Simdi arkadaslar ben kendıme yaptıracam bu cocuga 80 ne kadar yolu var sonrasını veremem bı detayları konusup sızınlede paylascam benım ön ıkı kapıya asagıdakı punto yazısını dusunuyorum farklı yazı dusunenler varsa paylasabılırmı aksama kadar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
aynn böle yazarsa güzel...
TSİ Jetta.
Alternatif bir resim yoksa gayet güzel.
arkadaşlar internette bi arkadaş buldum.
adı engin gürbınar
telefon numarası 05447379547
müsait olmadığım için arayamıyorum. bu işi hobi olarak yapıyormuş. fiyatlarda iki kapı için 50 TL, 4 kapı için ise 80 TL yazmış.
biri arayıp görüşüp detaylandırabilirse çok iyi olur.
zeynel hocam sen arayabilir misin bu arkadaşı?
Arkadaslar konustum Engin bey ile ise yenı baslamıslar skoda forum ııcn calısmaları varmıs seri olarak üretıme gıbısınden yapabılıyorlarmıs kullandıkları malzeme paslanmazmıs ledlerı iç led kullanıldıgında dırenc falan fılandan dolayı uzun ömurlu olmuyormus onun ıcın dıs led takarak ledlerın ömrü dahada uzun oluyormus ücret konusunda 2 kapı 50 4 kapı 80 mıs ben sunu soyledım Engindey bizim forumda 1200 kısı var su anda yaklasık 10 kısı almak ıstıyoruz sayıya gore bu fıyat dusermı dedım evet indirim yaparım dedı rakam artıkca fıyatta dusecek sadece cumartesı gunlerı kesıyorlarmıs hatta bazı araclar ıcın kalıpta olusturmuslar sızın ıcınde kalıp yapabılırz dedı .Su anda sadece mavi led kullanıyorlarmıs Ledlerın arac rengıne gore degısklık gosterebılecegını soyledım o konudada yardımcı olurum dedı Cumartsı gunu asagıdakı resıme gore bır ornek yapılacak ve bana gonderecek arkadas konusmada yenı oldukları ıcın ıyı bbır urun cıkartarak pıyasada tutunmak ıstedıklerını anladım sureklı ıyı kalıtelı urun yapmak ıstedıklerını soyluyordu
paslanmaz 3004 anyalı paslamaz kalıptan cıkma yapıyormus .
Arkadaslar tavsıyem su ürünü gördukten sonra toplu sıparıs verır ısek fıyat dusuyor bundan dolayı kesın alacak ardaslarla bır lıste yapıp fıyatı ındırmeye calısalım derım
Konu ZAK1980 tarafından (22/02/2011 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
aga ben varim!
bende varım ama evo ya göre olmzmı bu yazı tipi
Zeynel KARACAN
zeynel abi 4 kapı için mavi olursa bende varım ama bişi sorcam bu ledleri nereye bğlıcaz?
TSİ Jetta.
Oguz o tarafı elektrık ısıne gırıyor forumda Ozzy kapı acıldıgında yansın ben yapmıstım demstı kımısı de merkezı kılıtten kapıları actıgımızda arac ıcı aydınlatma yandıgında o da yansın demıstı bunuda yapan arkadasımız var Ankaradakı arkadaslar ıcın adanmla konusup ucretsız kendılerının takmalarını ısteyecegım fakat bu konu dedıgım gıbı elektrık olayına gırıyor fazla bılgım yok bende nasıl takarım bılmıyorum
Zeynel KARACAN
zeynel bunlar için bir oylama konusu açsan iyi olur kimin ne sistedigine bakarız benim için sadece punto yazısı veya sadece evo yazısıda olur farketmez
Arkadaslar ılkkonuda sadece bır resım paylasıldıgı ıcın ve bır ıkı arkadasımızında bunun guzel olacagını ve kendımınde begenmem uzere vede aylardırda ornek baska resım gelmedıgınden oturu asagıdakı resme gore örnek cıkartılmasını soyledım yok bu hosuma gıtmedı dersenız eger oy coklugu ıle cumaya kadar degıstırebılırız ama bu sadece bızım foruma özel olacak galıba cunkı hıcgır puntoda yo bıldıgım kadarıyla
Zeynel KARACAN
Zeynelcim yazı gayet güzel, zaten bizim araçların karakteristik yazısı, başka birşey aramaya gerek yok kanaatindeyim. Mavi led olayı da gayet güzel olur şahsım adına. Tabi herkes kendi araç rengine ve zevkine göre farklı renkler isteyebilir. Sana gönderilecek örnek de kaliteli olursa bu iş tadından yenmez. Ben 2 kapı için sonuna kadar varım diyorum ve emeklerin için sana şimdiden teşekkür ediyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri