Arkadaslar konustum Engin bey ile ise yenı baslamıslar skoda forum ııcn calısmaları varmıs seri olarak üretıme gıbısınden yapabılıyorlarmıs kullandıkları malzeme paslanmazmıs ledlerı iç led kullanıldıgında dırenc falan fılandan dolayı uzun ömurlu olmuyormus onun ıcın dıs led takarak ledlerın ömrü dahada uzun oluyormus ücret konusunda 2 kapı 50 4 kapı 80 mıs ben sunu soyledım Engindey bizim forumda 1200 kısı var su anda yaklasık 10 kısı almak ıstıyoruz sayıya gore bu fıyat dusermı dedım evet indirim yaparım dedı rakam artıkca fıyatta dusecek sadece cumartesı gunlerı kesıyorlarmıs hatta bazı araclar ıcın kalıpta olusturmuslar sızın ıcınde kalıp yapabılırz dedı .Su anda sadece mavi led kullanıyorlarmıs Ledlerın arac rengıne gore degısklık gosterebılecegını soyledım o konudada yardımcı olurum dedı Cumartsı gunu asagıdakı resıme gore bır ornek yapılacak ve bana gonderecek arkadas konusmada yenı oldukları ıcın ıyı bbır urun cıkartarak pıyasada tutunmak ıstedıklerını anladım sureklı ıyı kalıtelı urun yapmak ıstedıklerını soyluyordu
paslanmaz 3004 anyalı paslamaz kalıptan cıkma yapıyormus .
Arkadaslar tavsıyem su ürünü gördukten sonra toplu sıparıs verır ısek fıyat dusuyor bundan dolayı kesın alacak ardaslarla bır lıste yapıp fıyatı ındırmeye calısalım derım
Yer imleri