Zeynel senin bize o kadar cok katkın var ki medarotörluğu coktan hakettin :)
Bende mutlaku yaptırmak isterim çok super bişey
Printable View
Zeynel senin bize o kadar cok katkın var ki medarotörluğu coktan hakettin :)
Bende mutlaku yaptırmak isterim çok super bişey
fiyatı biraz dha makul yaparlarsa güzel olur
Ben de İstanbul'dan bir kişiden ürün fotoğrafı bekliyorum. Elinde olduğunu söyledi. Fiyat olarak 110 TL dedi ama o an 4 kapı için mi yoksa sadece ön 2 kapı için mi olduğunu sormayı unuttum. Fotoğraflar gelsin ona göre tekrar haber vereceğim sizlere.
beklemedeyiz
Bizim servislerde var mı bilmiyorum ama Honda'nın servisinde CIVIC 4 kapı için olan modeli 450 TL. Daha yeni iş yerinden şefim aldı.
Bır yerlerde okumustum ama nerede arkadaslar bu arada su üç gündür yazıyorum cevap yok ardaslar baska bır forumda yaıldıgına daır yazılar okudum yapan kısıye yazdım cevap yok yazdıgımı 35 kısi okumus adamların bırınden de cevap yok forumdakıler adamın telefonunuda maıl adresınıde yazmıyorlar bızım forumda yaz en gec 30 dk cevap gelır mıllette ne forum var yazıyon yazmıyorlar bende beklemedeyım arkadaslar
Mrb ekteki link te konuyla ilgili bilgiler var.Değerlendirip toplu sipariş verebiliriz App Plaka Fiyatlar, Oto Plaka Fiyatlar, Oto Plaka malat Fiyatlar , Oto Plakalar, Plaka Kalnlatrma, Plaka malat, Plaka Modelleri, Kaln Yazl Plaka, App Plaka istanbul, App Plaka izmir, App Plaka Ankara , App Plaka Konya, Antalya
hepsiburada.com da gördüm 145 tl diodu ışıklı kapı eşiği için o kadar olur mu ya
Buradaki fiyat çifti 100 tl. Bence ucuz değil ama çok ta uçuk bir rakam değil toplu sipariş verebiliriz. Ben varım....
toplu alımda maliyetine yakın bir fiyat yaparsa bende düşünebilirim
toplu alımda bende varım. bu cruze'un aynısını gördüm ben. gerçekten çok kaliteli ışıklı.
şimdi bu; eşiğin plastik olan kısmınamı olacak yoksa direkt metal aksamın üzerinemi olacak?
eğer plastik aksamın üzerine olacak ise; biz ebatlara göre punto yazan ürünü kestiririz artık hangi materyelden olursa. ışıklandırma olayınıda led ile çözeriz
tek sıkıntı çıkartacak şey, punto yazan yerin üzerine kaplayacağımız şefaf malzeme olur
yoksa saydığım geri kısmı yaptırmak kolay
şefaf malzeme için önerileriniz varsa yazın birşeyler çıkartırız.
ayrıca led için enerjiyide eşikteki plastik kaplamanın altından kolayca alırız, göğüse kadar kablo çekip tavan lambasının kablosuna paralel çekeriz. kapının açılıp kapanmasına göre ledler yanar söner :)
anlatması kolay ulen dediniz demi içinizden :D
elektirik işini bana bırakın siz :D
yapın ozaman hadi bakalım :D
Konuyla ilgili bir gelişme yok mu arkadaşlar, ilgilenen, araştırıp haber verecek olan arkadaşlar vardı, noldu, bir haber çıkmadı? Merakla bekliyoruz hala :)
arkadaşlar geçen biriyle görüştüm ışıklı olanlar sürekli sorun çıkardığı için imalatı bıraktık dedi tavsiyede etmiyoruz dedi
arkadaşlar forumda araştırırsanız bi arkadaş kendisi corelde cizip sac baskı yaptırarak kapı esigi yapmıstı. adını hatırlamıyorum hatta banada göndermişti yalnız o cizimi ben bulurmuyum bulamazmıyım bilmem. ama sizlerde hatırlıyorsanız guzel bir kapı eşiği idi
TJET yazısı gerçekten güzel,bizimkilerdede grandepunto yazarsa bende yaptırırım.Herkez arabasının rengine göre led renginide seçebilirse herkez memnun kalır.Sabırsızlıkla gelişmeleri bekliyorum ve bende Bursa da yapan varmı diye bakarım.
gelişme yok değil mi arkadaşlar bu konuda?
yok bende
ankarada grandepunto yazacak birileri varsa ben de siparis vermeye varim
+1
Bende warım ankaradan :)
3 etti bile! yeterince talep oluştuğuna göre şimdi talebi karşılayacak girişimciler bekleniyor
talep olması önemli değil ki, yapan kişiyi bulmak önemli olan. şu cruze için olanları yapan adamlara ulaşmak lazım.
gelişmeleri heyecanla bekliyoruz
Bu gidişle beklemede kalacaz...
Beklemede kal merkez... diri dit....
Anlaşıldı beklemedeyiz merkez... diri dit...
:)
[QUOTE=magic;472942]Bu gidişle beklemede kalacaz...
Beklemede kal merkez... diri dit....
Anlaşıldı beklemedeyiz merkez... diri dit...
:)[/QUOTE
Kapı açıldığında ışıkla beraber seste ekleyebilirmiyiz. Mesela,"tamam beklemedeyiz veya sahip hoş geldin":)
Arkadaslar bır arkadasıma bu kapı esıgı olayını sordum yapılabılır dedı aslında kendısıde yapabılırmıs fakat buna vaktı yokmus kımsede ugrasmaz kardesım dedı sonucta bununla 2-3 saat ugrasırmsam ben senden 80 tl alırım ama benım 2-3 saat kendı ısımı yapmam cok daha karlı olur kıssacası hatır gonul ısıne yapılır bu ıste bıze kazanc yok ondan dolayıda ugrasanda yok ama ben sana bos bır zamnımda yaparım soz (3-4 ay sonra ısler yavaslıyormus) ancak ozaman bu işle ugrasan bırısı varmıs artık serı uretımmı yapıyor yoksa harclık ıcınmı bılmıyorum elemanla aksam konusacagım yaparmı soracagım fıyat alacam elemanı aradım acmıyor yada mesgulde bızım arkadası aradım teli yanlısmı verdın dıye yok o yogundur dedı sonra benım arkadas sms cekmıs cocuk benı aradı abı yogunum aksam doneyım sana dedı.Simdi arkadaslar ben kendıme yaptıracam bu cocuga 80 ne kadar yolu var sonrasını veremem bı detayları konusup sızınlede paylascam benım ön ıkı kapıya asagıdakı punto yazısını dusunuyorum farklı yazı dusunenler varsa paylasabılırmı aksama kadar