arkadaşlar ışıklı kapı eşilerini facebooktan ışıklı kapı eşiği adı altında takip edebilirsiniz.
Printable View
arkadaşlar ışıklı kapı eşilerini facebooktan ışıklı kapı eşiği adı altında takip edebilirsiniz.
cok guzel g.p ıcın de bı msj attık bakalım ne dıycekler
elektriği nerden alıcaksın :D bu puntonun ışıklısı full olanı yokmu ışık dedinmi punto aklıma geliyor :)
olursa puntoya muhakkak alırım
Bunun bravo için olanı yok mudur?
yakında first class bir çalışma ile ''ışıklı kapı eşikleri''geliyor.Şu an için sadece sabır ve zamana ihtiyaç var.
ulan biz düşünüyoz millet yapıyor işe bak yav :noexpression:
abi allah iyiliğini versin :D devirli mevirli :D
sabırsızlıkla bekliyoruz :))
arkadaşlar bu kapı eşiklerinden takan varmı?
varsa resim paylaşabilirmi ve birde fiyat alabilsem çok hoşuma gitti.
üstad öğrenirde paylaşırsan muazzam olur paylaşacağın günü bekliyorum
Işıklı Kapı Eşiği için ışıklıkapıeşiği.gen.tr/tr/default.asp Adresine Girmenizi Tavsiye Ediyorum.
Arkadaslar 1 ay önce kapı altı logo ve led ısıklı kapı esıgı aldım taktırdım aracıma cokda hos oldu goruntusu
Nerden aldın paylaşır mısın?kaça mal oldu?
90. Lıraya kapı esıgı kapı altı logoda 50 lıra sıte ısmı vermem dogrumudur bılmıyorum
En yakın zamanda atacağım
Punto için de yapmışlar mı ışıkı kapı eşiklerini. Ben cruze görmüştüm çok hoştu. Paylaşırsan seviniriz, hatta kırarsak kafayı onu da alırız :)
Nasıl olmus ancak zaman buldum
Resım atmakta acemıyım bıraz buladar yapabıldıgım
evonun ki gayet başarılı ama biraz daha alt ve üstten ortalanması lazım alt tarafa daha yakın duruyo. ve aklıma bişey geldi evodaki ısıklandırmayı punto yazısını beyaz puntonun t hareki yuvarlağı turuncu yapılsa nasıl olur diye düşündüm.
Tesekkurler
çok güzel durur zengin durur valla bende istiyorum
bende bende bend istiom :)) bodrum muğla tarafında nerde yaptırabilirim ?
Tüm Fiat Grande Punto Evo Modellerine Uyumludur
Led Aydınlatmalı
Piano Black ABS Kasa
Paslanmaz Krom Yüzey
Ebatlar : 45cm x 4.5cm
Araç İçi Aydınlatma Kapı Switch'ine Bağlanır
Made in Turkey
100 Lira ( 2 Adet ) Güzel bence
https://www.x-tremetuning.com/shop/i...ed/9/EVO-1.jpg