uygulamadım ama uygulamıs gıbı oldu
Printable View
uygulamadım ama uygulamıs gıbı oldu
buda sonuncusu
plastik aksama takılsa sanki daha güzel olur gibime geliyor :)
zeynel konuyu yakından takip ediyorum yapıldığı malzeme metal mi plastik mi?
kenarndaki lastik olmasa bide o turuncu kisim yapiskan kaldirilicak herhalde yapiskan
Her iki yazı çeşitide metal kısıma büyük gelmiş. Resimlerde belli oluyor genişliği fazla.
Kromun etrafında neden plastik var. Ayak takılır diyemi?
1-punto yazısının rengi turuncu biraz cırtlak bir renk olduğundan çakma durmuş
2-eşiğin etrafındaki plastik biraz kalın gibi duruyor. umarım bir sorun çıkarmaz
3-galiba punto yazısı ile evonun yazısı farklı malzemelerden üretilmiş
4-bu parça için istenen fiyat nedir
5-bunu elektrik aksamına bağlama işi ne kadara mal olur? garantiyi bozar mı?
engin ve zeynel beylere emekleri için takdir!
evonun kı daha guzel olmus puntoda turuncu kısım nerden cıktı planda bole bısı mı vardı sadece ısık turuncu olcak dıe bılıodum
Arkadaslar bisey söylemek istiyorum ven beğenmedim. Zeynel kardesimin uğraşına deven bir güzellik göremiyorum
Bende düşünüyorum süper olur arkadaşlar nasıl olacak bu iş...
Arkadaslar kısacası benım bekledıgım gıbı degıl bılıyorsunuz Engın beyın bır yakının rahatsızlıgı mevcut bıraz bası yogun su sıkıntılı zamanı kendısı bır atlatsın olmazsa yuz yuze gorusup nasıl bır sey ıstedıgımızı anlatmaya calısacam ve olmadı baska bırısı var onunla temasa gececegım
Emegine saglık ama gerçekten kaba durmus begenmedim bende...
Valla bu turuncu kısmı bende anlamadım, hiç böyle birşey konuşmamıştık.
Numunelere gelince açıkçası benim için tam bir hayal kırıklığı oldu, hele o etrafındaki plastik akıllara zarar. Üzüldüm walla. Üzülmem de şundandır, Zeynel kardeşimin emekleri, bizimde yorum ve yönlendirmelerimiz boşa gitmiş ne yazıkki. Zeynelcim emeklerin için çok teşekkür ediyorum öncelikle. Sonrasında ise olayı fazla kasmamak gerekir ya da bu işi profesyonel olarak yapacak biriyle anlaşmak gerekir diye düşünüyorum. Nacizane fikrim budur...
zeynel hocam ankaraya geldım
foruma baktım sızın ne ıstedığınızın ne oldugunun farkındayım sıze bızım eskı yaptıklarımızdan ıstıyosunuz astrada oldugu gıbı . ben sıana eskı yaptıklarımdan bır adet carsamba gunu aksam musaıtse4n bır bulusalım. sızde arkadaslarla konusur begınırsenız toplu olarak yaparız. eskılerden yapmak ıstememısıız sebebı lazerde paslanmaz yanıyor.3tanade 1 tane saglam cıkıyor. tam olarak paslanmazı kesemıyorlar. yanmaların onune gecemıyoruz bızde yondem degıstırdık
ama carsamba ben sıze eskılerden bı ürün gosterıım. karar verırsenız yaparız. musaıtsenız carsam ba bulusalım kolay gelsın..
Çarsamba gunu beyler bı bılkent bulusması yapsak
zeynel hocam kusura bakma foto mak kınada bı sorun var cekemedoım en gec yarın oğlen foruma koyarım benım brava ları...
zeynel hocam sana verdığın megane bı yaksana arkadaslar gorsun 12 volt....
ve o sıyah pilastığın ölculerını yarınmı vereceksın...
bırde benım kendı yaptıgım ceket askılıgım nasıl olmus zeynl hocam...