evet tıtredı okadar ugrastım tıtredı
Printable View
evet tıtredı okadar ugrastım tıtredı
bıttı bu kadar resımler
Hafta ıcıde kalıcı monte olayına gırecegız ınsallah
Almak ısteyen arkadaslar led rengını,gp,evo modelını pm atsınlar lutfen
Zeynel Hocam,
Logolarda hala sorunlu. Dosyaları mı açamadınız ?
son calısmalar super olmus smdı bız bunu oratadkı ısıga mı baglıcaz kapı acıldgnda mı yanıcak
Ortadakı ısıga baglanacak dıreksıyonun alttarafında solda kablolar var o kablolara baglandıgında,uzaktan kumanda ıle kapıları actıgınızda tavan ısıgı yandıgında esıklerde yanacak.
Bu arada arkadaslar bende alacakların lıstesı yok almak ısteyenler yenızden belırtsın
arkadaslar ben cızımler auto cad cızıyorum ve resımlerı auto cad dırek jpg olarak atamıyorum . auto cad ten prtsc yaparak foruma koyuyrum son larak brazdan zeynel hocam gondeıyorum p bacagınıda uzattık. ama resımlerdıkkat edersenız kırık kırık gelıyo ve kotu gozukuyor aslına zeynel hocamın esıklere dıkkatlı bakarsaız resım de sadece p nınbacagı kucuk ama son degısıklıkte oda duzeldı. resımler krık kırık olmasına rahmen pazlanmazlarda problem yok.. ısteyen arkdaslar zeynel hcamın arabayıda gorebılırler. son olarak auto cad ten jpg atmayı bılen varsa bana yazabılırmı?
ne oldu aylar oldu bu konuda bır üretim yapamadık...bekliyoruz inşallah iyi bişi çıkar da faydalanırız.
358, 359,361,362 NUMARALI SAYFALARDA ESIK OLAYININ AKSAM RESIMLERI GOZUKUYOR BEYLER
Gunduz gözuyle cekılmıs resımler.
Beyler bu arada sunu tekrar belırteyım toplu sıparıs olarak cıkacagından sonradan tek tek yapılamayacak
gayet güzel bir çalışma olmuş ellerinize emeğinize sağlık
fakat resimlerde direksiyona giden kablo açıkta kalmış..o heğ öylemi kalacak yoksa o kapı fitili altına girip gizlenecekmi?gizlenmezse kapı açıp kapatırken kötü görüntü oluşturur.
gayet güzel olmuş Zeynel abi
cvp için teşekkürler, şimdi artık olay bittimi sipariş alınma aşamasına geldimi
Evet sıparıs asamasına gelındı
2011 de jpeg değil de bmp olarak kaydedebilirsiniz. Autocad de çizim açıkken bmp yapmak istediğiniz çizimi seçiyorsunuz sonra file dan export diyorsunuz orda seçenekler var altta bmp seçip kaydediyorsunuz. Herhangi bir resim görüntüleyiciyle jpeg yapabilirsiniz.
zeynel hiç ölçtünmü abi siyah kısma monte etmek istesek küçükmü geliyor ?
Özer sıyah kısım yukarısı ıle;
okısım uzerınde dusunduk oldukca hatta Gurur abı dedıkı bunu koselerden oyalım ıcıne gomelım super olur dedık ama bunu yapabılecek kısı sayısı az (cesaret)oldugundan vazgectık ve ben bugun o sıyah kısımn ondekı vadasını cıkarttım altta kablolar var ve sankı bu kablolar kare bır kutudan gecıyor gıbı geldı yanı o kısımın altı dolu sanırsam ve tırnak var heryerde sıyah kıısm cızgılı oldugu ıcın sılıkon ,cıft taraflı bant tutmata bılır duz olsa tutarda ve oraya bıner ıken ayak basılıyor ,takılıyor ondan dolayı vazgecmek zorunda kaldık oradan oranın ıcını oyup ve altı bos olsa mukemmel olacaktı