Katılıyorum. Öncelikle bir uygulamaları görelim,herkesin fikri daha net olacaktır. Fakat bu iş için uzun zamandır uğraşılıyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
Printable View
Arkadaşlar metal parça bencede mat olsa daha hoş bir görüntü olacak gibi.
evo için aldığım ölçülerde engin beyin söylediği tırnak hariç eşik sonuna kadar ki kısım 3 cm. Dolayısıyla tırnağın üstüne gelecekse metal plaka rahat rahat 3 cm yeter diye düşünüyorum. Ayrıca ilk ölçtüğümde plastik kısmı elimle bir yokladım punto yazan kalkacak gibi de duruyor sabit değil. O kısımda yuvarlak kısım içinde kalan "punto yazan" kısımın ölçüleride 42cmx3.5cm. O plastik kısım kaldırılmadan da plaka yerleştirilebilir mi bilmiyorum ama 45x3 ölçülü metal istenirse oraya da yapılabilir belkide.
Engin bey foruma girse de hepimizin aklındaki sorularla ilgili olarak bir cevap verse...
örnekler geldimi acaba son durum nedir ?
benide sile bilirsiniz benimde biraz konuyu takip edib daha sonra yaptıra bilirim
Bende siyah alan için düşünüyordum dış kisim olacağını anlayınca sok oldum :) bunu siyah kısıma uygulama şansımız nedir? Orada çok daha guZel olacak kanısındayım.
Beyler örneklerı bugun Engın bey gonderecegını soyledı cumartesı ıs yogunlugundan kesımı bıraz gecıkmıs sadece bu arada sızlerın sıyah kısım goruslerınızıd paylastım ve buyuk bır cogunlugun sıyah kısımda olmasını ıstedıgını belırttım kendısının forum yorumlarını okumasını rıca ettım.
Bu arada bazı arkadaslar sıyah plastık kısımamı yoksa metal kısımamı yapılacak dıye soruyor arkadaslar yapılacak kısımın fotograflarını defalarca paylasım (161 nolu konu)en basından berı metal kısımdı zaten fakat gelen ıstekler dogrultusunda plastık kısım olacak gıbı gzukuyor tabıkı Engın beyin fıkırlerını beklıyoruz
Açıkçası konuyu başından beri takip etmekteyim. Plastik kısma olup olmayacağını soracaktım ama çok da niyetim olmadığı için unuttum sonra. Zeynel Abi plastik kısma olursa 10 numara olur. Maddi imkanlarımı ayarlar babamı da ikna etmeyi başarırsam ilerleyen zamanlarda belki bende düşünürüm bu ışıklı eşiği ;)
neoldu son durum nedir örnekler gelmedimi bilgi alabilirmiyiz bende plastik bölümden yanayım
eger urunu bulan alan olursa bende talıbım (****
arkadaslar ben derımkı ısıklı kapı esıgı her durumda on numara olur cogunluk nasıl ısterse oyle olsun cogunluk olusmus zaten :-)
noldu zeynel gelmedi mi?
arkadaşlar ben gplerimizdeki siyah bölme için ışıklı kapı eşiği yaptırıyorum malzeme crom değil filexi glass mor ışıkla desteklicem fotorafları montajı bittikten sonra eklerim..