Sayfa 12/22 İlkİlk ... 8910111213141516 ... SonSon
432 sonuçtan 221 ile 240 arası

Konu: Işıklı kapı eşiği

TOLGA YENİCE
    Intelligence Officer magic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 420

Engin bey, bu eşiklerin metal kısmını mat yapma şansımız var mı acaba? Mat olursa daha bir güzel durur gibi geldi bana. Fotoğraftakiler çok parlak görünüyor.

A B
    Wisdom Words Kronokrator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 80

eğer bu resimdeki gibi metal kısma monte edilecek türden bişey yapılıyorsa ben almam heralde. zira oranın kalınlığı en çok 2-3 cm. yani değmez küçücük olur, hiç espirisi yok. eğer siyah kısma yerine yapılırsa daha iyi olur.

ersan balkan
    OPTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 35

Öncelikle bu ürünün çıkarılmasında emeği geçenlere teşekkürler. Siparişi şimdi vermeyip bir kaç kişi uygulamayı yaptıktan sonrada sipariş verme şansımız olacakmı? Bende EVO için olan yazıdan taktırmak isterim ama öncelikle bir evo da nasışl duracağını fotolardan gördükten sonra.

TOLGA YENİCE
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi

Aramıza hoşgeldiniz Ersan Bey, tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz, keyifli forumlar...

ersan balkan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı magic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldiniz Ersan Bey, tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz, keyifli forumlar...
    Tolga Merhaba,
    Asında foruma 6 aydır üyeyim ve kendimi daha önce tanıtmıştım. Fakat üye olduğum nick name ait şifremi unuttum ve mecburen yeni bir nick name ile üye oldum(Şifremi unuuttum linkine girince yeni şifre iş mailime geliyor ve açılmıyor). Forum yöneticisine eski nick name ile devam etmek için mail attım ama henüz cevap alamadım.
    Bu arada eski nick name "Nasre" Bu vesileyle kendimi tekrar tanıtmış oldum

ömer bedir
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. omer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 767

Alıntı Kronokrator Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer bu resimdeki gibi metal kısma monte edilecek türden bişey yapılıyorsa ben almam heralde. zira oranın kalınlığı en çok 2-3 cm. yani değmez küçücük olur, hiç espirisi yok. eğer siyah kısma yerine yapılırsa daha iyi olur.
    bencede o siyah kısma yapılmalı

ersan balkan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Şimdi arabaya inip kapı eşiğine baktım. Gerçekten çok dar , bu alana yapılacak krom uygulama çok ince,dar olacaktır. Yazıda küçük olacaktır görüşündeyim. Bakalım yapıldıktan sonra nasıl gözükücek belki yanılırız.
    Saçmamı olur bilmiyorum ama ekteki fotograftaki gibi kapı çıtasına punto yazılı bir kromajda yaptırabilirmiyiz bu işi yapan arkadaşlara?Tabiki öncelikle şu kapı eşik işi bir bitsin

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

TOLGA YENİCE
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi

Alıntı OPTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga Merhaba,
    Asında foruma 6 aydır üyeyim ve kendimi daha önce tanıtmıştım. Fakat üye olduğum nick name ait şifremi unuttum ve mecburen yeni bir nick name ile üye oldum(Şifremi unuuttum linkine girince yeni şifre iş mailime geliyor ve açılmıyor). Forum yöneticisine eski nick name ile devam etmek için mail attım ama henüz cevap alamadım.
    Bu arada eski nick name "Nasre" Bu vesileyle kendimi tekrar tanıtmış oldum
    Anladım, eski nick yabancı gelmedi bana...
    Sağlık olsun, Erdi zannediyorum sıkıntıyı çözecektir, tekrar eski nickle devam edebilirsin herhalde, uzun zamandır girmiyorsun foruma herhalde, hal böyle olunca insan bazen unutabiliyor şifresini

ersan balkan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı magic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladım, eski nick yabancı gelmedi bana...
    Sağlık olsun, Erdi zannediyorum sıkıntıyı çözecektir, tekrar eski nickle devam edebilirsin herhalde, uzun zamandır girmiyorsun foruma herhalde, hal böyle olunca insan bazen unutabiliyor şifresini
    Aslında şifremi hatırla uygulamasını kullandığım için girişte hiç şifre kullanmıyorumdum. Bir gün şifre isteyince kaldım Umarım hallederler

TOLGA YENİCE
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi

Aslında şifremi hatırla uygulamasını kullandığım için girişte hiç şifre kullanmıyorumdum. Bir gün şifre isteyince kaldım Umarım hallederler
    Mutlaka halledilir diye düşünüyorum...

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Işıkların 3 renk olması fikri bence de güzel. Bu arada cidden metal kısmamı konulacak yoksa plastik kısma mı?

Mert ÜNSAL
    mert35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 DND 78
    Edilen teşekkür: 393

Benım led mavı yazılmıs ben turuncu ıstıorum tabı urun gelsın ondan sonra bırde sıyah yere yapılsa bencede guzel olur ama orda durması bence zor tputurlu yuzey cunku gelısmelerı beklıyoruz led olayım duzeltırlse lısteden ıı olur bırde bunu alıcaz otoya gıdıcez o takıcak ıns be gelsın ılk partı fotoları gorelım ona gore sıparıs verıcem saygılar.

Captaİn Jack Sparrow

EMRE DENİZ
    EviLdeaTh emredniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 7

bende alabilirim. son durum nedir_?

burak cihan
    kesansporlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 12

1-arkadaşlar bence de punto yazısının karakterleri metal kısıma monte edildiği için küçük oluyor. bu parçayı plastik kısma monte etme şansımız nedir?
    2-ben son çizimler arasında ikinciyi (orjinal punto logosunu) daha çok beğendim. oyumu ondan yana kullanıyorum.
    3- engin hocam evet keşanlıyım ve ankarada ikamet ediyorum, sana da selamlar. sen nerelisin?
    4- zeynel hocam bu parçaları aldığımızda nerede taktıracağız? tanıdığın bi elektrikçi varsa bana da bi yol gösterirsen sevinirim

semih öztürk
    41semih41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 21

matt olursa daha saff olur yansitmaz bisey hem. plastik yere montaj olursa daha iyi olur cunku demir kisma genelde binip inerken basiliyor.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Engın bey arkadasların yazdıklarını okudunuz herhalde genel olarak mat ve sıyah plastık kısım olması yonunde bır talep var numunelerı yaptınız buyuk bır ıhtımal fakat arkadasların ıstegı dogrultusunda sıyah kısıma ,mat yapabılırmıyız boylece bırazda kalın ve P nın kuyrugu uzun noktası ise kalın olur.Bana sorulan sorularınıza gelellım
    1-3 ısık olayını arkadaslar espırı olsun dıye yazmıstım isteyen Engın beye sorsun yapılabılıyormu dıye ama hos olmaz
    2-arkadaslar listedekı led renklerı degısecektır kesın sıparıste
    3-Su anda yapılan olay metal kısıma yapılan fakat buyuk bır cogunluk sıyah plastık kısım olsun dıyor bunun degısımını Engın bey yapacatır
    4-Taktırma olayına gelınce forumdan bır arkadasın (benim galıba o kısı) montajını yapar ıken vıdeo cekmeyı veya foto cekerek nasıl yapılacagını anlatmaya calısacagız veya Engın beyın tanıdık elektrıkcısı varsa veya forumdan herhangı bır arkadasın varsa ona yonlendırebılırız bu olayı
    5-Sonradan alma konusuna gelıncede Engın beyin olumsuz bısey dıyecegını dusunmuyorum
    NOT:Bu arada Engın bey ıle gorusmemızde celıgın aynalı oldugunu belırtmıstı kendısı mat olup olmadıgı hk herhangıı bır konusmamız olmadı ve ben aynalı yapıyorum dedı kendısı bana fakat bızler olayın yabancısı olarak aynalının nasıl olacagını bılemıyerek sadece bugunku resımde gorduk
    Konu ZAK1980 tarafından (27/02/2011 Saat 05:44 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Hakan Arda
    Ardevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    Edilen teşekkür: 110

Şimdi arabaya inip kapı eşiğine baktım. Gerçekten çok dar , bu alana yapılacak krom uygulama çok ince,dar olacaktır. Yazıda küçük olacaktır görüşündeyim. Bakalım yapıldıktan sonra nasıl gözükücek belki yanılırız.
    Saçmamı olur bilmiyorum ama ekteki fotograftaki gibi kapı çıtasına punto yazılı bir kromajda yaptırabilirmiyiz bu işi yapan arkadaşlara?Tabiki öncelikle şu kapı eşik işi bir bitsin
    Bu krom punto yazılı kapı çıtaları benim de çok hoşuma gidiyor ama orjinali pop kitte bile yok . Bugün bayiden sordum temin edip edemeyecekleri ve fiyat bilgisini öğrenip döneceklerini söylediler. Getirebilirlerse kesinlikle istiyorum çok uçuk fiyat vermemeleri kaydıyla..

Hakan Arda
    Ardevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    Edilen teşekkür: 110

Bu arada listeden çıkma şansım var mı kapı eşik çıtası için? Metal kısma ben de baktım bugün oraya olması çok zor olsa da çok kötü duracaktır. Siyah kısımda ise bizim araçlarda halihazırda punto yazılı bir kapı eşik çıtası var
    Levent arkadaşımızın çektiği resimde görüldüğü gibi Eklenti 12456
    onun yerine veya onun üzerine nasıl durur uyar mı, tereddütlerim var.Evo için uygulanmışını görüp öyle karar vermek isterim eğer uygunsa..

emrah atış
    skyline28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 163

Alıntı Ardevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada listeden çıkma şansım var mı kapı eşik çıtası için? Metal kısma ben de baktım bugün oraya olması çok zor olsa da çok kötü duracaktır. Siyah kısımda ise bizim araçlarda halihazırda punto yazılı bir kapı eşik çıtası var
    Levent arkadaşımızın çektiği resimde görüldüğü gibi Eklenti 12456
    onun yerine veya onun üzerine nasıl durur uyar mı, tereddütlerim var.Evo için uygulanmışını görüp öyle karar vermek isterim eğer uygunsa..
    bende aynı görüşteyim ve takıldıktan sonra garantiyi bozup bozmıyaacağı hakında şüpelerim var...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı skyline28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aynı görüşteyim ve takıldıktan sonra garantiyi bozup bozmıyaacağı hakında şüpelerim var...
    Garantımı arkadslar bunun garantıyı bozması oldukca mantıksız bır durum olur arabanın teknık aksamında veya motorda bır degısıklık olmuyorkı ozaman orjınal olmayan yansanayı olan ve de servıste takılmyan sis farlarından,egzoz ucundan,ses sistemınden,bagaja led veya ıc kısıma led doseyen bır cok aracın garantısı gecersız kalmıstır benımkınınde garatısı 6 aylıkmıs ozaman
    Arda elbette lısteden cıkabılırsın kımseyı mecbur tutamayız bu arada Arda o sızın orj esık cıkaltılığ yerıne ısıklı takılabılır vaya sızın o esık yıne cıkartılıp led lıye donusturule bılır ama orjınal klaması daha uygun olur kanımca cıkartıp ledlı takmak daha mantıklı
    Konu ZAK1980 tarafından (27/02/2011 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 12/22 İlkİlk ... 8910111213141516 ... SonSon