Aldım tesekkurler
Printable View
Yeni bir gelişme mi var yoksa ? :)
arkadaslar bılıyosunuz bızım esıkler enı 3cm (30mm) ben de yazıyı acık ama acık kucultum ve yazıyı noktasal ledlere 1.5-2mm kadar yakınlastırdım. ve resımde kırmızı rekte olanlar noktasal ısık kaynaklarımız. ınsallah hafta sonu halledıp esıklerı gorebılırız.cumleten ı geceler...
En son cızım beyler bu bence gayet guzel olmus yorumu olan varsa yazsın Engın bey yarın uretıme gececek cunkı Tolga bey sız ne dusunuyorsunuz son cızım hakkında
o orjınal arkadaslar kımse laf soylemesın tarattım...
Şimdi çok daha iyi olmuş Engin kardeşim, ellerine sağlık.
Bu arada Zeynel'in içinden şükür beğendirebildik dediğini duyar gibiyim :)
Yok daha demedım aslında Tolga abi senın dısındada yorum beklerdım sadece benım yorumum olmamalı benım goremedıgım,fark edemedıgım veya benım hosuma gıdıpte baska bır arkadasın hosuna gitmeyen bır durum olabılır en ıyıye tek kısı ıle gıtmek zordur herkesten fıkır cıksınkı Voltran saglam ortaya cıksın
müsterıye taktıgımıa puntolar....
https://i1102.hizliresim.com/2011/2/26/4525.jpg
https://i1102.hizliresim.com/2011/2/26/4514.jpg
arkadaslar esıkte buluınan tırnagın ustunede esığı koyacagız......
ornek uste var..
zeynel hocam nasıl bı bakarmısın yorumları beklıyorum.....
Bunlara daha önce yapılanlar galıba bızımkı degıl O harfı bırazdaha kalın olsa iyi olur,nokta yok mavı renk bırazdaha koyu olabılır tam 45 cm degıl galıba aslında kapalı bır yerde gun ısıgından uzak halde ısıgını gorsek fena olmaz
Yazılar worddekı gıbı bırazdaha kalın gıbı olabılır yazı boyutlerı ınce gıbı buda goruntuyu bıraz bozuyor ama cokta kalın olmasın sıgmayabılır
Unt harflerı daha kalın gıbı p ve o ya gore p ve p da onlar gıbı kalın olursa daha bır tok gozukur
Bu sekılde kalın demek ıstedım R VE O HARFI MESALA
bence bizim evo 1 lerin tasarımında bi sorun yok.harfler çok hüzel olmuş.parlaklığıda gayet iyi bence.parlak olsunki kalitesi ortaya çıksın.bu arada zeynel abi kırmızı beyaz yeşil bana uyar değişik bişi olur ...:)
Arkadaslar yorum beklıyorum sız ne dıyorsunuz .
(Bu arada 2 saat kadar pc basında olamıyacagım benım ,Engın bey)
arkadaslar en kısa surede numunelerı yapalım görelım .herkese kolay gelsın....yazılarda enso okey dedıgınız yazıları kestırdım fotoları ıse gormek amaclı nasıl takıldığını gormek ıcın koydum kolay gelsın....
evo için yani kendime gelecek olanı begendim. turuncu da ışık için dogru tercih...