Zeynel Evolarla Puntoların ölçüsü farklımı? Bu arada takip edemedim bizim Puntoların en son yazı durumu ne oldu?
Şu O harfini diğer harflerle aynı boyutta yaparlarsa biraz daha güzel bişey olacak gibi, O harfi diğerlerine göre hem daha küçük hem de daha ince olmuş çünkü. Ya da kesim yapılınca diğerleriyle aynı mı olacak bilemiyorum...
Arkadaşlar gp ile aynı kusura bakmayın, geç geldim.
Arkadaslar Eşik olayını yapacak olan Engın bey foruma üye olmus Bravosu varmıs Gurur,Bozkurt,abılerımle tanısmaları tavsıye olunur bu arada esık ıle alakalı yorumları kendısıde takıp edıyor forumdan önerılerınızı paylasırsanız sevınırım
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Ben daha önce de yazdım, Punto yazısında problem var, özellikle de p ve o harflerinde. Engin Bey de konuya dahil olursa karşılıklı fikir alıverişinde bulunabiliriz...
arkadaslar merhaba ben engin. evt p ve o da problem var
farkındayım. biliyorsunuz meganenın esik eni 45mm istenılen yazıyı rahatca yazabılıyoruz. ama puntoda bu bıraz zor cunku esık 30 mm ve bunda dolayı problem yasıyoruz ondan dolayı p kuyrugu az yanı kısa o ya bıdaha bakıyorum yanı şişman o yapacagım zeynel hocam oyle dedı arkadaslar yarın saat 12 lazer sıparıs verecegım onun ıcın yarına kadar bıtırmelıyız.. yetıstırmemmız gerekıyo....
bend e bır fıat brava cı olarak yanızda bulunuyorum...
aramızda ankarada ıkametgah eden ama kesanlı olan bır arkadasımız var herhalde. burak cıhan hocamız....slm..
arkadaslar o nasıl yapalım?
rahat olabılırsınız orjınal O yu buldum. yarın sızınle son resmı paylasacagım....
Engin öncelikle aramıza hoşgeldin, Zeynel kardeşime ve sana çabalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sakın yanlış anlama, kaç gündür punto yazısını eleştiriyorum ancak ne zamandır istediğimiz birşeyin de mümkün olduğu kadar kusursuz olmasına çaba sarfediyoruz. Evolarla ilgili bir sorun yok, gayet güzel olmuş ancak yazının formu nedeniyle bizimki biraz sıkıntı yaratıyor sanırım. Burada benim anlamadığım yazıyı sınıra kadar genişletme ve orjinal formu şansımız yok mu?
merhabalar.... kısacası aslında puntoya ledlı esık takmak gersekten zor cunkı esık alanı kısa onun ıcın bızı baya ugrastırıyor.. evet yazı karakterı kucuk oluyo 30mm den dolayı. eger yazıyı buyutursek yazının ustunde 10 mm genışlıgınde led var bu led noktaları noktasal olarak sırıtıyor. gozukmemesı ıcın mecburen yazıyı kucultuyorum. ama yazı baya kuculuyor bızım canımızı sıkıyor ustekı o 10mm bosluk led boslıgu....
yazıyı ve orjınal formu yakalarsak yazının altından ledler noktasal olarak sırıtacaktır....ama ugrasıyoruz...zeynel hocamla ama en kısa suerede urunu cıkaracagız...
İstenılen degısıklıklerı yaptım dıye hatırlıyorum unuttuklarım olduysa affola
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Arkadaşlar beni de listeye ekleyebilirmisiniz? Evo turuncu ön taraflar için istiyorum bende. Birde ben bu montaj işinden anlamam. Hep beraber yaptırırız değil mi montajı. Hemde Ankara buluşması olur güzel olur
Konu SKELETER tarafından (26/02/2011 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.
Merakla bekliyoruz, umarım güzel birşey çıkar ortaya...
Hem ışıklı kapı eşiği hem buluşma ikisi bir arada güzel olacak. İzmir ekibine imreniyorum bazen, izmirliler buluşuyor birde yarışıyor üstüne![]()
zeynel hocam mail gönerdım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri