tft nin bu tip jantları var diye biliyorum
tft nin bu tip jantları var diye biliyorum
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
nette bulamadım adlarını bilmiyorum orjinalse bile katalogdada bulamadım Tr de yok galiba.12 bacaklı jant cok güzel duruyo 17 olan.
EVOEVOEVOEVOEVO
ben bizimkine benzer 17 jant verirler diye almadım bunları vereceklerini bilseydim valla alırdım 750 daha katıp simdi yana yana jant arıom yaaa.
EVOEVOEVOEVOEVO
sitedeki kaç kollu tam bilmiyorum 10 koldan başlıyor galiba 17 inç jantlar toplam 3 çeşitti.. çogu yerde test sürüşü için verdikleri siyah multiar 105lik arabalar bu opsiyonlu jantlar vardı bir bizim ordaki test aracında yoktu..
T-Jet jantı derim ben, gerçi biraz ağır ama çok güzel duruyor.
orjinal jantlardan bir tanesi fiat için.. 10 kollu ve 11 kollu iki tane daha var 17 jant için..
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...00tl-oldu.html bu janta o kadar para verilmez elinde olan birileri mutlaka satısa cıkarır tabi ne zaman olur bilinmez 2. el temizi maximum 1000 lira eder.bi arkadas satmıs mesela linkte.
EVOEVOEVOEVOEVO
arabada egzos yeri yok egzozda yere bakıyo.bende egzoz yaptırcaktım usta yapmam dedi tamponu kesecem dedi servisi aradım garanti muhabbeti yaptılar her seye yaptıkları gibi ama bi iki hafta icinde kestirmeden yaptıracam.oval geniş egzozlardan tampon altından uzattırcam.
EVOEVOEVOEVOEVO
Bu take off lar çok güzel, bizim arabalara da çok yakışıyor ama ne yazıkki çok pahalı...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri