Ben bunlardan tavsiye ederim kolların geniş olması ve kol sayısı 8 yada 9 oldugunda daha şekil duruyor ve kullanışlı olur diye düşünüyorum birde şuna kesinlikle dikkat et bu garantiyi almadan kimseden alma cantlarını krom kaplama olan kısımları basınçlı su vuruldugunda zamanla kalkıyor buna kesinlikle dikkat et hayırlısı olsun umarım iyi bişey alırsın bende satıcam bu cant ve lastikleri ilgilenen arkadaşlar ulaşabilirler...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
bu benim aracımdaki jant fikir verir belki
aracın üstünde tamamen nasıl durduğunu görmek istersen aşağıdaki linki tıkla fotolar orda
https://forum.grandepuntotr.com/gara...a-krakeri.html
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bugün içinde markasını yazarım...tesekkür ederim abi cümlemize kazasız belasız sürüşler
burdan bakabilirsiniz
ßu jant Sizce Nası oLur Punto'ya ?
ßence Çok guzel bi jant Fitayıda Uçuktur HeraLde bu jantın
Hadi Abisi .)
Bu benim eski jantımın aynısı
könig markasının vision serisinin bir jantı yaklaşık 10 kg civarı biraz ağır bir model, vision serisi biraz da pahalı diğer serilere göre öteki yandan bu jantın üretimi yok türkiyede de bulmanız çok zor, benimkiler forumdan bir arkadaşımıza gitti ama fotoğraf çekipte koymadı kendisi
Bendeki krom kapaklıydı kapakları değiştirme şansınız mevcut. Örnek bir kaç resim ekledim.
fena deil bence
ancak bunların deformasyonu daha kolay olur dışa bakıyor kollar
nette bulamadım senin jantlarından.
resimde ki tipte bir jant bilen varsa lütfen bana haber versin almak istedigim jant tipi kafamdakine göre bu şekilde çok kollu bir jant ...
Eklenti 9021Eklenti 9022
Bu jantlar nasıl bulabilir miyiz.
EVOEVOEVOEVOEVO
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri