bu benim aracımdaki jant fikir verir belki
aracın üstünde tamamen nasıl durduğunu görmek istersen aşağıdaki linki tıkla fotolar orda
https://forum.grandepuntotr.com/gara...a-krakeri.html
----------Captain Crax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bugün içinde markasını yazarım...tesekkür ederim abi cümlemize kazasız belasız sürüşler
burdan bakabilirsiniz
ßu jant Sizce Nası oLur Punto'ya ?
ßence Çok guzel bi jant Fitayıda Uçuktur HeraLde bu jantın
Hadi Abisi .)
fena deil bence
ancak bunların deformasyonu daha kolay olur dışa bakıyor kollar
nette bulamadım senin jantlarından.
resimde ki tipte bir jant bilen varsa lütfen bana haber versin almak istedigim jant tipi kafamdakine göre bu şekilde çok kollu bir jant ...
tft nin bu tip jantları var diye biliyorum
Eklenti 9021Eklenti 9022
Bu jantlar nasıl bulabilir miyiz.
EVOEVOEVOEVOEVO
nette bulamadım adlarını bilmiyorum orjinalse bile katalogdada bulamadım Tr de yok galiba.12 bacaklı jant cok güzel duruyo 17 olan.
EVOEVOEVOEVOEVO
ben bizimkine benzer 17 jant verirler diye almadım bunları vereceklerini bilseydim valla alırdım 750 daha katıp simdi yana yana jant arıom yaaa.
EVOEVOEVOEVOEVO
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri