sitedeki kaç kollu tam bilmiyorum 10 koldan başlıyor galiba 17 inç jantlar toplam 3 çeşitti.. çogu yerde test sürüşü için verdikleri siyah multiar 105lik arabalar bu opsiyonlu jantlar vardı bir bizim ordaki test aracında yoktu..
Printable View
sitedeki kaç kollu tam bilmiyorum 10 koldan başlıyor galiba 17 inç jantlar toplam 3 çeşitti.. çogu yerde test sürüşü için verdikleri siyah multiar 105lik arabalar bu opsiyonlu jantlar vardı bir bizim ordaki test aracında yoktu..
Bu benim eski jantımın aynısı
könig markasının vision serisinin bir jantı yaklaşık 10 kg civarı biraz ağır bir model, vision serisi biraz da pahalı diğer serilere göre öteki yandan bu jantın üretimi yok türkiyede de bulmanız çok zor, benimkiler forumdan bir arkadaşımıza gitti ama fotoğraf çekipte koymadı kendisi:D
Bendeki krom kapaklıydı kapakları değiştirme şansınız mevcut. Örnek bir kaç resim ekledim.
T-Jet jantı derim ben, gerçi biraz ağır ama çok güzel duruyor.
Ben bunlardan tavsiye ederim kolların geniş olması ve kol sayısı 8 yada 9 oldugunda daha şekil duruyor ve kullanışlı olur diye düşünüyorum birde şuna kesinlikle dikkat et bu garantiyi almadan kimseden alma cantlarını krom kaplama olan kısımları basınçlı su vuruldugunda zamanla kalkıyor buna kesinlikle dikkat et hayırlısı olsun umarım iyi bişey alırsın bende satıcam bu cant ve lastikleri ilgilenen arkadaşlar ulaşabilirler...
orjinal jantlardan bir tanesi fiat için.. 10 kollu ve 11 kollu iki tane daha var 17 jant için..
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...00tl-oldu.html bu janta o kadar para verilmez elinde olan birileri mutlaka satısa cıkarır tabi ne zaman olur bilinmez 2. el temizi maximum 1000 lira eder.bi arkadas satmıs mesela linkte.
arabada egzos yeri yok egzozda yere bakıyo.bende egzoz yaptırcaktım usta yapmam dedi tamponu kesecem dedi servisi aradım garanti muhabbeti yaptılar her seye yaptıkları gibi ama bi iki hafta icinde kestirmeden yaptıracam.oval geniş egzozlardan tampon altından uzattırcam.
Bu take off lar çok güzel, bizim arabalara da çok yakışıyor ama ne yazıkki çok pahalı...