aslında femoli hani benim cıtaları yapan usta vardıya hamza usta o yapıcaktı bana ama zaman yoktu bu işi o adam yapar
aslında femoli hani benim cıtaları yapan usta vardıya hamza usta o yapıcaktı bana ama zaman yoktu bu işi o adam yapar
yapıyor kardeşim inşallah buluşmaya benim araç yapılacak o şekilde![]()
lineanın panjuru da düşünülebilir. ben şahsen logo değişimi yapmayı düşünüyorum
ooo kardeşim şimdiden hayırlı olsun yaa benim işi ayarladınmı hamza usta ile
ben aldıgım gunden beri arkadaşlarıma sölüyorum ön taraf audi ye benzetiyorum dieama araba siyah oldugundan öyle ayırma söz konusu olamicak
arka tarafıda eski kasa focuslara benzetiyorum
![]()
arkadaşlar bu olay gerçekden süper olur bende arabanın ön kısmını plakalık ve panyuru siyaha boyatıcam bi yaptırayım istedğim gibi güzel olursa sizede haber vereyim bizim kendi servisimizde yaptırcam isteyen arkadaşlara yardımcı olurum![]()
linkteki ızgaranın maliyeti yaklasık nedir?
enes..
Ankara oto he sen uğrarmıydın oralara bey neyse yaa Gp orjinal haliyle güzel iyice değiştirmeyin Gp yi yaaont:
arkadaşlar sonunda a3 önüm oldu
resmleri koydum umarım beyenirsiniz kendi servisimzde yaptım isteyen arkadaşlara yardımcı olurm
arkadarlarş a3 önüm oldu sonunda yaptım resimleri yolluyorum kendi servisimizde yaptık isteyen arklara yardımcı olurm
bende istiooorm.maliyeti nedir???bide fotoları daha büyük koyarsan seviniriz. belli olmuyoda.
malıyet ve ne şekılde oldugu konusunda aydınlatırsan sevınırım ek bır parcamıdır bu? yoksa boyama vs mıi?
arkadaşlar fotoları büyük kabul etmedibeceredm belkide 25 30 ytl arası yaparız fiyatı bi daha konuşa bilirm aksesurcıdan aldık kıvrımlarda hiç sorun olmadı ss_tekinsen@hotmail.com msn ss sin arasında _ var resmleri ordan yollıyayım
bizim üst ızgara kısmı metal gibidr onu orta arabayla aynı olan yeri ve allt ızgara sırtmasın diye onu boyadık
Konu Linos tarafından (14/06/2007 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Fotolar küçük ama güzel görünüyor gibi, güle güle kullan Sefa...
teşekkürler Arda resmleri nasıl yapıcam blmiyorum büyük kabul etmedi
sefa senin adresi kaydettim buğün acarsan bir bakarım bu arada paylaşım için teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri