harbi bu kadar olur bravo sana, dün yolda arkamdan audi geliyordu ön tarafı çok güzel gözüküyordu, indiğimde ön tarafa geçip nasıl bizim arabaya uygulayabiliriz diye düşünmüştüm
evet süper olur bence
Selam arkadaşlar. Şu A3 lerin ön panjur gibi bizim arabalara da yapabilecek bir yer tanıyor musunuz? Sanırım yapıştırma ile falan güzel bi işçilikle iyi bişiler çıkabilir. Biraz Photoshopta yaptım aşaada.
Plakanın etrafını da Siyaha boyayabiliriz daha da güzel olur.
Konu Mısafir tarafından (27/03/2007 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.
harbi bu kadar olur bravo sana, dün yolda arkamdan audi geliyordu ön tarafı çok güzel gözüküyordu, indiğimde ön tarafa geçip nasıl bizim arabaya uygulayabiliriz diye düşünmüştüm
evet süper olur bence
valla güzel durmuş gökhan yaptırabilecek varsa ben de yaptırmaya adayım
Fiat Grande Punto 1,3 Multijet Active E.Kırmızı +......+......+......+......+
maslak sanayi de bunu yapabılecek arkadasım var
mehmet abiye ben ankara buluşmasında sormuştum.abi bi ara yanına geliip film çektirecem o sırada notebooktada photoshoplarını gösteririm sana. çok deli oluyo ben denedim deli manyaq bişi. böle bişi yapabilirsek çok güzel olur gp ye çağ atlatırız.
@ Gökhan, ön panjuru da siyaha boyarsan bu şekil süper olur plaka için de tavsiyem bayinin takdığı plakalığı çıkarıp sadece plakayı yapıştırmak daha sportif gösteriyor bunu da yapabilirsin
valla audi den güzel olur.:loveya:
musayıt bı zaman halledeyım...
bencede çok hoş durur. Söylendiği gibi maliyeti çok yüksek değilse bende düşünebilirm.
***GFB***
Yemin ederim bu benim 1 aydır aklımday dı helal olsun a demek o da benimle aynı düşüncedeymiş bende bunu gözlemlemiştim hatta her gördüğüm A3 e bakıyordum acaba olurmu diye. Demekki mantıklı düşünmüşüm inşallah bunu yapabilen biri çıkar en önce ben atlarım valla. Vadi kardeş maslak da yapan arkadaşın varmış hemen bu cumartesi gelebilirim fiyat da uçuk değilse.
Mehmet DOĞANAY
Grande Punto 1.4 Active Rock Siyahı
süper tek kelimeyle süper. çok beğendim siyaha gerek yok bence ön taraf böyle metal olması çok yakışır ....
* GP GÜZELİ*
1905
Çok güzel!
Femoli bak bakalım.
![]()
gökhan emeğine sağlık yine çok güzel durmuş, eğer yaptırmak isteyen çok olursa hep beraber yaptıralım, hem üye olmayan gp'lerden farkımız olur![]()
hazır metre ile satılan krom benzeri kaplama malzemeler olur ya (adı nedir bilmiyorum) işte onlarla ben bi kere denemiştim . ve de becerememiştim![]()
bende istiyorummmmm hemen bulalım bi çaresini ve yapalım şunu şeklimiz olsun
Walla tam süper olur :ok: , GP' larımızın ön ızgarası da fewkalade müsait bunun için! Aslında ben bi ara bi sitede GP' ya bunu uygulayan birini gördüm sanki ama bi türlü bulamadım şimdi :alala:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri