Walla tam süper olur :ok: , GP' larımızın ön ızgarası da fewkalade müsait bunun için! Aslında ben bi ara bi sitede GP' ya bunu uygulayan birini gördüm sanki ama bi türlü bulamadım şimdi :alala:
Walla tam süper olur :ok: , GP' larımızın ön ızgarası da fewkalade müsait bunun için! Aslında ben bi ara bi sitede GP' ya bunu uygulayan birini gördüm sanki ama bi türlü bulamadım şimdi :alala:
arkadarlarş a3 önüm oldu sonunda yaptım resimleri yolluyorum kendi servisimizde yaptık isteyen arklara yardımcı olurm
ama kaplama malzemesiyle olmaz tam ölçü alınıp kalıp cıkarılıp tek parca olması lazım ama kibar olmalı hatları sert ve kaba durmamalı bence haksızmıyım arkadaşlar![]()
Bu bahsettiğiniz italyan sitelerde var zaten.
Gökhan şimdi bu gride görünce benimde aklıma yatmaya başladı, kanıma giriyorsun nedim ben sana bilmemki, gerçekten çok güzel olmuş zaten janttı, body kitti, eksozdu derken hanımla papaz olduk bide bunu yaptırırsam artık beni eve almaz vallahi :s19: bu modifiye işi bulaşıcı hastalık gibi bişi yaw arabayı alalı 7 ay oldu bu süre içinde kendi üstüme bile doğru dürüst bişi almadım ama Punto'dan hiçbir şeyi esirgemiyoruz vallahi bu nedir abi böyle bundan kurtuluş reçetesi yokmudur :ebebe: neyse sen yaptır bir bakalım fayda maliyet hesabı yaparak bende düşünebilirim sonra![]()
hocam iyi düşünmüzsünüz. harika olmuş. hemen yaptırsakta taksak. gerçi arizona bejine yakışırmı bilmiyorum ama..
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
he he twenty nine en son resimden yaptırırsak eğer sitedeki bütün evlilerin başı derde girebilir![]()
![]()
Evet Haklısın![]()
Tolga abinin arabası gayet uygun buna
nerdesin matrox
![]()
hay Allahım! içimiz dışımız geyik oldu en sonunda olacagı buydu![]()
hmm çok hoş gözüküyor,özellikle siyah arabada
Hah Tam olarak bu işte. Nerden buluruz bunu. (Photoshop diil gibi.)
siyahda da dehşet olmuş yanlız oradaki tek eksiklik ön panjur gri kalmış oda siyaha boyandımı tam süper olur:ok:
Ben fotoyu italyan bir forum sitesinde buldum. Bencede photoshop deyil.
buraya nasıl resim yüklüyoruz arabamın resimleri geldideee![]()
bencede çok hoş ama metal olan kısım audideki gibi birazdaha kalın olabilir.
***GFB***
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri