Oldukça güzel görünmekte, farklı bir havası olmuş,
Tebrikler...
çok kral olmuş!!!!
harika olmus,,güle güle kullanın...
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
elınıze emegınıze saglık.cok guzel olmus.kazasız belasız kullanın...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Kardeşim süper olmuş acıkcası,peki far ayar motorun ve diğer özellikleri calışmaya devam ediyormu?Ellerin dert görmesin .
Eline sağlık abi çok güzel olmuşş ya tam aklımdaki şey valla.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
far ayar motoru çalışıyor uzun kısa xenon ve aydınlatma süper benim çok hoşuma gitti, açıkcası bu kadar olacağını zannetmiyordum zamana ve emeğime deydi doğrusu beğendiğiniz için de ayrıca hepinize teşekkür ederim ...
Hiç bir yerde degilde burada gördügün zaman boyle orjinal fikirleri çok hoşuma gidiyor. Aşaar coşarr harika bisey olmus gercekten. Güle güle kllan abi
StrucTuraL EngiNeeR
Şahane olmuş 10 numara.
güzel olmuş valla.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Farlar güzel olmuşş amerikan park da olsa daha güzel olur![]()
Çok Güzel olmuş... Süper.. (Y)
çok güzel çok şık olmuş elinize emeğinize sağlık
Çok güzel ve şık olmuş elinize ve emeğinize sağlık güzel ve keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle saygılar sunarım.
Tek kelimeyle süper olmuş.Güle güle, keyifli sürüşler.
Farklı ve orjinal bir çalışma olmuş, araçta da sırıtmayan ama kendini belli eden ufak modifiyeler de yapmısın, aracın cok güzel olmuş nazar deymesin![]()
çok güzel olmuş tebrik ederim.. gece 10 metre uzaktan duvara yansıyan uzun/kısa ışık desenini de görmek isterim.. bi-xenon geceleri çok daha karizma olacaktır..
cok hos güzel olmus abi eline saglık.
bide sunu hatırlatma fayda var.herzaman eger xenon ışıklarda kelvin degeri yükselirse yolu aydınlatma degeri(lümen)degeri düser yanlıs anlasılma olmasın bu konuda kelvin degeri sadece ışıgın rengini verir.kelvin degeri arttıkca ampül sarıdan beyaza beyazdan maviye maviden mora dogru gider .kelvin degeri düşük olan ampüller daha güzel aydınlatır örnek olarakda mercekli xenon olarak cıkan (fabrikadan) ya 4300k kullanırlar yada 6000k kullanırlar.bunu niye yazdınız derseniz bi önceki sayfada abi öle biseyler demiste ondan sölemek geregi hissettim bi andabu arada gercekten cok hos olmus güle güle kullanın abi.
![]()
Hüseyin Bey tebrik ederim güzel işçilik olmuş.
Siteyi bir kaç hafta içerisinde yeniliyorum, isterseniz modifiyeler bölümüne koyabilirim. İnş. modifiye aşamasında bol bol resimlemişinizdir![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri