Güzel olmuş güle güle kullan.ışıkta aynı oranda güzelse sorun yok.ben xenon larla angellerle çok uğraştım ama istediğim ışığı bir türlü alamadım.orjinal farlardaki ampülleri 90/100 lük ampüllerle değiştirmiştim ışık muhteşemdi.Herhalde xenon ları söktürüp tekrar 90/100 lük ampülleri taktıracam.
bayıldım abicimmmm h.o cok güsel olmuş nerde yaptırdın sorması ayıp olcak XD cok beyendim yafs
Ziyaretçi
Çok güzel olmuş gerçekten.
çok hoş ve şık durmuş elinize sağlık.....
ancak bu bi xenon değil malasef......
angel ları almadan önce ikisi arasında kalmıştım.göz gibi olacağı için linkteki farlardan vazgeçirdiler bende angel aldım ama güzel yapmışlar bakın bi derim
PUNTO Bİ-XENON FAR #16135122 - sahibinden.com
herkes bi xenon diyor ancak bi xenon dediğimiz şey sadece uzun farların daha iyi ışık vermesini sağlar mercekler ışığın kesilme çizgini ayarlarlar.....
kısa farda ışığı dağılmamasın sağlar ve ampülden çıkan ışığın tamamen yola verilmesini sağlar.... bi xenon dediğimiz zaman uzun farları yaktımız zaman yanan halogen ampülün yanı sıra kısa far merceğinin içindeki perdeyi hareket ettirek aşağı çekerek ışığı karşı karşıya verir....
verdiğiniz linkteki far çok şık gerçekten ancak bi xenon değil......
xenon olabilir kullanışlı ve şıktır ancak bu şekil uygulamalar malesef yetersizdir ancak diyorsanızki ben aracımı hafta sonundan hafta sonuna kullanıyorum...önemli olan şıklığı diyorsanız tabiki zevk meselesi....
Ben aracımı hergun kullanıyorum ve uzun yola her 3-4 ayda bır(2500km)gıdıyorum.Bana tavsıyenız nedır yol görüşümün guzel ve aydınlık hatta beyazımsı olmasını ıstıyorum..
I ' m c a p u l i n g . . .
abicim çok güzel olmuş elinize sağlıkta benim merak ettğim bişii var
aynalarda ki o parlak şerit nedir acaba çok hoş duruyorda![]()
selamlar..benım sorum su konu xenon ve bi-xenon oldugu ıcın aklıma takılan bır durum var.bazı luks araclarda gördugum bu kontagı cevırıp farları yaktıgı anda o merceklı farların bıanda hem asagı hem yukarı oynayıp kendını ayarlaması nedır sızce hangı far tıpıne gırıyo ben cok begenıyorum ve sık bir görunum saglıyo.. bu konuda yorumlarınızı yardımlarınızı beklıyorum şimdiden sagolun..
bende istiyorum bu fardan ya maşallah harika olmus.. abi nerede yaptırabiliriz mükemmel gerçekten..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
O ayarlamanın bixenon ile alakası yok. Otomatik far yükseklik ayarının arka aksdan aldığı araç doluluk yükselik bilgi seviyesine göre farları her açılışta otomatik olarak ayarlama işlemi. Orjinal xenon ve bixenon farlarda far yükselik ayarı manuel yapılamaz otomatiktir. Ve yasal olarak zorunluluktur.
Renault Megane 2 orjinal xenon-far yıkama paketli araçlarda bile bu özellik vardır. Sonradan yapmak imkansıza yakındır. Arka akstaki otomatik far yükseklik ayar sensörlerinin alınması, araç ve xenon beyninin ortak çalışması ile yapılan karmaşık bir işlemdir.
Yapanın eline sağlık güzel olmuş ama zor işlemler. Ben kolayına kaçtım H4-3 Bixenon ampül taktım, sonuçtan memnunum.
Dailymotion - GPTJET4300KBIXENON - Oto-Moto Kanalı
Dailymotion - GPTJET4300KBIXENON_ICERDEN - Oto-Moto Kanalı
Dailymotion - GPTJET4300KBIXENON_DISARIDAN - Oto-Moto Kanalı
Çok başarılı olmuş , elinize sağlık.
gerçekten çok iyi
çok fena olms..görüntülere göre sağlam we orjinal olmus emege sağlk
Slm arac super olmus bende yenı aldım 1.3multıjet beyaz aracın camları fılm ve farlarını angel yapmak ıstıyorum ızmırde oturuyorum ban yardımcı olursanız sevınırım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri