3,5 luk yayları al eğer sağlamsa yaylara bak kesinlikle kestirme büktürme eğdirme gibi durumlara girme yaylar hayati önem taşır.
1. Orjinal yaylar spor yaylara göre daha sıktır kıvrımları spor yaylarda daha geniştir kıvrım aralıkları kestirirsen araca hakimiyetin çok düşer bir ikincisi zıplaya zıplaya şahinciler gibi gidersin aracında ön düzen namına bişey kalmaz zamanla.
2. Birde Isıtıp eğip büküp şekillere sokarlar orjinal yayı güya spor yay oldu kesinlikle bunuda deneme bire bir deneyip yaşadık çelik tekrar ısıtılıp soğutulunca tüm özelliğini kaybediyor ve bu yöntemle yapılan çok cix götüntüye sahip olan aracımız perte çıktı 4 takla ile sebep ? sol arka yayın kırılması fotolarını bulursam eklerim bir ara.
Tavsiyem orjinal yaydan şaşma.
Mustafa orjinal yayları sakın kestirip taktırma otomobiline.Ben de zamanında Broadway'ime bunu yaptım fakat viraj içinde sol önümü kırdım ve şu an bunları yazamayabilirdim.Çok zor kurtardık! Ha,kesin kırılacak diye birşey yok,"kesin birşey olmaz,takma kafana" diyen arkadaşlar olabilir ama kırılmayacak diye de birşey yok işte nasıl anlatayım.
Orjinal yayı kestirdiğinde,yayın direncini de kırıyorsun çünkü orjinali atıyorum 7 bakla olan yay 5 bakla kalıyor ve darbeyi 7 baklalık dirençle karşılayacakken sen 5 baklalık dirençle karşılamaya zorluyorsun.Bu yüzden kesin efsafı bu direnci sağlayacak,yani orjinal spor yayı takmanı şiddetle öneririm.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri