[quote=onur1907;213980]hüseyin abi valla iyice cezbediosun ya[/quote
mavi gösterge kervanına senide katmanın zamanı geldi ne zaman istersen bi telefon et gelmeden önce halledelim kardeşim...
Selamlar hüseyin bey çalışmalarınızı buradan takip ediyorum oldukça güzel ancak bu işlem grande puntonun full modelinde daha zahmetli olmalı benim aracım gp emotion ve diğital kliması yüzünden oldukça fazla led e ve söküp takacak vakte ihtiyaç duyulur (arka kapılar da otomatik onların da ledi değişiyor yanılmıyorsam) değiştirmeyi düşünmedim ama eğer uğraşsak kaç saat ve ne kadar malolurdu emotion da saygılar.![]()
gerçekten 10 numara 5 yıldız hüseyin ile bende görüştüm telefonunu kaydettim ilk fırsatta bende yaptıracağım şöyle mavili kırmızılışıkır şıkır
Bende maliyet konusunda bilgi istesem??
100-150 ytl tutuyor gplerde emotion ve digital kliması olanlarda daha fazla led kullanıldıgı için daha pahalıya maloluyormuş hocam fiyat uygun aslında kriz olmasa taktırırdım.![]()
..:aranan adam:..
..:aranan adam:..
ellerinize sağlık sonuçta sende yardım etmişsindir.bu konuyla ilgili adanada yardımcı olabilirim
hüseyin hocam chevrolet kalos'a yapabilir misin bu uygulamayı. arabayı gunduz aldım eşime. gece donerken farkettim gostergelerin yesil oldugunu
![]()
StrucTuraL EngiNeeR
hiç sorun değil göstergeleri olsun yetersorun olmaz lacetti ye yaptık çok da şık oldu...
bu arada nasipse bu sezon 3 defa geleceğim konyaya moto drag yarışlarına denk gelirse tanışmak da isterim
geçen sezon 600 cc türkiye moto drag şampiyonu olduk bu sene de rakibi yok inşallah motorumuzun...
Konu husso tarafından (04/04/2009 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bu konuya biraz uzağım bu mavi göstergeleri nasıl yapıyoruz yardımcı olur sanız sevinirm tşkler
Oldukça zor ve zahmetli bir iş.Parçaların içindeki ledler mavileriyle değiştiriliyor.Hüseyin Bey (Husso) ile temasa geçmeni öneririm.Kendisi bu uygulamayı çokça yaptı...
selam serkan eğer ki elektronikten anlamıyorsan bence hiç denemeye kalkma çok zahmetli bir iş benim göstergelerim tam 7 saat te değişti inanki ben seyrederken bile dayanamadım çok sabır isteyen ve nazik bir iş istersen parcaları hüseyine kargo ile yollayabilirsin ama şu bir gercek ki araca ayrı bir görünüm katıyor bizim grande puntoların doblolarla aynı göstergelere sahip olması bence fiat ın bir ayıbı.
haklsın galiba dostum hiç girmeyim o işe hiç anlamam çünkü sms çok hoş oda bir gerçek
Harbii iiyii olmuş yani elinize sağlık. Teybin led leri nası değişti bilmiyorum.
ferhan kardeş zahmetli bir iş ledler çok küçük kare halinde + - leri bile görülmüyor biraz zahmet istiyor.
herhalde 40 civarında led taktı hüseyin teyibe.
gerekli bilgiyi husso dan alabilirsin.
istersen telefonunu da verebilirim.
ankarada da femoli var oda yapıyor mavi beyaz kırmızı led
abi süper olmuş...
bir ara bizde isteriz....
Harika olmuş güle güle kullanın
yapanların ellerine sağlık
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri