Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş, yalnız bir şey sormak istiyorum. Analog Klima-havalandırma bölgesinde normalde açtığınızda iki tane flamanlı lamba görüyorsunuz ve yanılmıyorsam 12V ile besleniyor. Bunu nasıl led e çevirdiniz? Ben de aracımın ledlerini beyaza çevirdim fakat oraya koyduğum ledler (voltaj aynı olduğu için şerit led kullanmıştım) bir süre sonra yanıp yanıp sönmeye başladı, ben de mecburen flamanlı ampule geri dönmek zorunda kaldım. Haliyle o kısım da turuncu kaldı. Sizden ricam varsa resimli olarak o bölgeyi nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?
Harika çalışma.Emeğinize sağlık.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
güzelll
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Hüseyin abi çok güzel olmuş ellerine sağlık![]()
gercekten harika olmus ankaradaki arkadaslarada bi yardım istiyoruz burdan hüseyin abi olmadı ozzy sen bu isi iyice ogren ankarada bize yardımcı ol
bide yapılırken fotograflasaymıssınız super olcakmıs yaw
istanbulda da bize yardım edicek biri olsada bizde şöyle yeni mavi göstergelerim diye başlık açsak
hayırlı olsun cok güzel olmuş
evt canay olsa da yaptırsak.. hayırlısı olsn
emeğine sağlık hüseyin abi çok güzel olmuş![]()
emeğinize sağlık.gerçekten hoş olmuş farklı bir havası var...güle güle kullanın.
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri