Harika olmuş güle güle kullanın
yapanların ellerine sağlık
yaa arkadaşlar sevgili abimiz HUSSO nun işyeri adresini bilen varmı...yada telefonunu burada bir cep numarsı verilmiş raıyorum ama açan yok...bizdee taktıralım şu mavi ledleri..manisanın neresinde acaba merkezmi ilçesimi...bilgi verirsenin (iletişim ve ulaşım bilgilerini) sevinirim...Şimdiden TEŞEKKÜRLER....
çok şık durmuşhüseyin abi ankarayada sube acsana
)
dostum hayırlı uğurlu olsun. çok şık durmuş. bu arada ben biraz orjinal hastasıyım, bi tuş olsada istenildiğinde mavi, sıkılınca eski haline (kırmızı) olsa. mümkünmüdür.
Harika durmuş elinize sağlık..
elinize saglık çok hoş olmuş.....
Merhaba arkadaşlar..Foruma yeni üye oldum..GP aracımda değişiklik yeni bir hava katar düşüncesiyle aracın içindeki göstergeleri mavi ye çevirmek istiyorum.Nerede yaptırabilirim ve maliyeti ne olur acaba..ve merak ettiğim bir şey daha dörtlüleri çalıştıran tuşun aydınlatmasının olmaması beni şaşırttı onun da diğer düğmeler gibi aydınlatmalı bir şekilde değiştirmek mümkün mü acaba..ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
Hüseyin bey,
Sizin telefon numaranızı alabilir miyim? Ben de bu mavi gösterge ve panelden yaptırmak istiyorum da. Yanlız benim aracım emotion modeli, inşallah bir sorun olmaz. Bir de yaklaşık maliyeti ne olacak acaba onu da bildirirseniz..
Merhaba arkadaşlar ben de forumda yeniyim. hepinize selamlar öncelikle. Mavi ledler çok şık durmuş gerçekten elinize sağlık. ankarada nerde yaptırabilirim acaba bir bilginiz var mı?
Bir şey sormak istiyorum teybin aydınlatmasını başka renk veya orjinal rengi olarak kalması mümkün mü acaba resimden mi bilmiyorum ama yazılar rahatlıkla okunmuyacakmış gibi geldi yada turuncuya göz alışkanlığından![]()
Nihat kardeş resimden öyle cıktı yoksa çok güzel duruyor emin olabilirsin
Nihat, ince bir işçilikle tek tek uğraşıldığı için istemediğin bölümlere uygulama yapılmayabilir tabi ya da birkaç farklı led de uygulanabilir aynı şekilde...
teşekkürler sorumun cevabını aldım![]()
evet eminim güzel olmuştur resimler genelde yanıltıyor insanları zaten![]()
Merhabalar Hüseyin Abi, kırmızı gösterge resmi mevcut mu elinizde?
istanbulda yapan bi yer warmı arkadaşlar mavişime yakışır![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri