hüseyin abi kredi kartı geçerlimi ve bu fiyata işçilik dahilmi..eger sartlar uygun olursa en kısa zamanda sende uygun oldugun bir vakit başını agrıtmaya gelicem abi..
hüseyin abi kredi kartı geçerlimi ve bu fiyata işçilik dahilmi..eger sartlar uygun olursa en kısa zamanda sende uygun oldugun bir vakit başını agrıtmaya gelicem abi..
Hüseyin Bey,mavi göstergeler çok şık olmuş ellerinize sağlık.İlk fırsatta bende size yaptırmayı istiyorum.
yaptıracak yer bulabilsek keşke...
Merhaba Hüseyin kardeşim bende bu yakınlarda manisa'ya geleceğim.Kaç saat sürüyor tahminen.tabiiki önce arayıp randevu rica edeceğim ama bunları yapmak için işinden gücünden olma bizim için.Birde bize ürün + işçilik fiyat yazarmıısın.teşekkürler
hüseyin beye selamlar bende manisadan meriç seninle uygun bir zamanda görüşmek istiyorum 1.4 77hp activem var mayısata şendilden aldım activelerde direksiyon tuş takımı ışklardırma sistemi yok. sonradan biz kendimiz veya senin yapmam mümkünmü acaba selamlar
Meriç bildiğim kadarıyla tuş takımını ışıklısı ile değiştirmen gerekiyor, mevcut tuş takımına ışık takılmıyor diye biliyorum
yakında bende düşünüyorum inşallah
Hüseyin kampanya devam mııı![]()
GP in mirror is faster than they appear !
huseyin abi ben yaptırmak istiyorum.....
göstergelerin arkasında led lambalar var onları değiştirince rengide değişyor bildiğim kadarıyla
ama iş değiştirmekte![]()
colour-reloaded by husso:
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
huseyin bi telefonunu kaydettim abi bi haftasonu ben sana alo derim musaitsen gelirim abi yanına....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri