Hüseyin Bey,mavi göstergeler çok şık olmuş ellerinize sağlık.İlk fırsatta bende size yaptırmayı istiyorum.
Printable View
Hüseyin Bey,mavi göstergeler çok şık olmuş ellerinize sağlık.İlk fırsatta bende size yaptırmayı istiyorum.
yaptıracak yer bulabilsek keşke...
Merhaba Hüseyin kardeşim bende bu yakınlarda manisa'ya geleceğim.Kaç saat sürüyor tahminen.tabiiki önce arayıp randevu rica edeceğim ama bunları yapmak için işinden gücünden olma bizim için.Birde bize ürün + işçilik fiyat yazarmıısın.teşekkürler
hüseyin beye selamlar bende manisadan meriç seninle uygun bir zamanda görüşmek istiyorum 1.4 77hp activem var mayısata şendilden aldım activelerde direksiyon tuş takımı ışklardırma sistemi yok. sonradan biz kendimiz veya senin yapmam mümkünmü acaba selamlar
Meriç bildiğim kadarıyla tuş takımını ışıklısı ile değiştirmen gerekiyor, mevcut tuş takımına ışık takılmıyor diye biliyorum
yakında bende düşünüyorum inşallah
Hüseyin kampanya devam mııı :)
huseyin abi ben yaptırmak istiyorum.....
göstergelerin arkasında led lambalar var onları değiştirince rengide değişyor bildiğim kadarıyla
ama iş değiştirmekte :D
colour-reloaded by husso:
huseyin bi telefonunu kaydettim abi bi haftasonu ben sana alo derim musaitsen gelirim abi yanına....
ben de istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum. izmire arabayla giderken bir ara gelebilirim yaza doğru ama işlem ne kadar sürüyor bilmem gerekiyor. 1 günde hallolacak birşeyse iyi. istanbuldan sabah yola çıktığımda 12 gibi manisada olurum. 1-2 saatlik bir iş ise en uygun zamanda yaptırmak isterim. bir de güncel fiyatlar nedir?
Süper bir çalışma gerçekten. Bende Aracın Turuncu ışıklarından sıkılıyorum da :D beyaz ve mavi düşünüyorum aslında :)
Lakin benim aklıma bir şey takıldı. sizin paylaştığınız resimlerde klima panelnde ( active modelleri için söylüyorum ) ışıklandırma var fakat benimkinde oradaki ışıklar yok :S acaba benin ledlerinde mi bir sorun var fikri olan varmı acaba ?