bu işi Ankara da kim yapar ve maliyeti ne kadar.
Printable View
bu işi Ankara da kim yapar ve maliyeti ne kadar.
6-7 saat sürüyor toplamda. Fiyat konusunu Hüseyin Abi bilir.
Klimada ben mavi yaptırmadan önce de turuncu ışıklandırma vardı, klima kontrol ünitesindeki göstergelerdeki işaretler, turuncu renkte şeffaf bir bantla yapıştırılmış. Normalde alttaki lamba beyaz ampul, bantlar sayesinde turuncu gözüküyor. Hüseyin abi onun da çaresini bulmuş, elinde özel saydam şeffaf işaret bantları var. Alttan mavi ışık verince direk mavi görünüm kazanılıyor böylece.
Yok yok o değl kardeşim :D benim klima panelinde komple ışık yok:S
Konuyuu açan Hüseyin epeydir foruma girmiyor, ben telefondan ulaşırım kendisine ;)
Güncel fiyat + bilgi almak istiyoruz. Ayrıca Adana Mersin Tarsus lokasyonunda montajını yapabilecek varmı
arkadaşlar yazılan yorumlara bakarsak sanırım bu fiyat sadece değiştirlimesi gereken ledlerin fiyatı tak sök ve montaj bunlara dahil değil ..ben öyle anladım yanlış anlamış olabilirim kusuruma bakmayın...
Herşey dahil o fiyata, bana geçen yıl Hüseyin Abi'nin yaptığı uygulama aşağıda: Kendisi 6-7 saat birşey yemeden içmeden çok ince bir işçilik çıkarttı, ben de başındaydım :)
https://forum.grandepuntotr.com/gors...calismasi.html
montaj dahıl fiyat ise gercekten ıyı fiyat çok zor gercekten montajı ..kendimden biliyorum
direksiyon kumanlarına led taktırıcam bende hüseyin abi onuda yapabilirmiisn ?
Abi herkesin kendi zevki ama kırmızı çok çingene işi olur yav.. Anca 4lü flaşörlerin olduğu bölgeye yakışırsa yakışır. Mavi candır ama.
Ben de bir ara Hüseyin Bey'den randevu alıp Manisa'ya gideyim de şunlardan yaptırayım :)
Görüntü hoş olmuş ama uzun süredir cevap yok burada. Güncel değil mi acaba.