arkadaşlar daha uygun fiyata led temim etmiş bulunuyorum onun için fiyat dahada uygun oldu...
cam kaldırma düğmeleri: 2 adet
yol bilgisayarı :1 adet
teyb:1 adet
kilometre saati :1 adet
orta gögüslükteki kalorifer ve tüm düğmeler
hepsi dahil 100 tl isteyen olursa yardımcı olurum
kırmızı yada mavi hangisini tercih ederseniz 2 renk de var
süper fiyat..![]()
Alpay.....
fiyat süper ancak montajı kim yapacaksen şöyle Türkiye turuna çıksan bizde gelsek sen taksan olmaz mı
bizim manisaya gelmemiz zor
![]()
Linea Dynamic 1,4 Fire
Hüseyin abi bu işlemi yaptığımızda hangi parçalar garantiden çıkıyo araştırdınmı?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
burdaki serviste arıza yapan orjinal ledleride ben değiştiriyorum garantiyle ilgili hiç bir şey konu olmadı benim arabamın fotoğraflarını çekip servise astılar gelenlere isterlerse yaptırabileceklerini söylüyorlar...
Tebrikler Hüseyin Bey. Gerçekten sabır isteyen bir iş. Servislerle çalışmanız da büyük başarı tabi ki. Ama arkadaşın da dediği gibi ürünü almak kolay fakat taktırmak daha büyük mesela. Kimseye güvenemiyorsunuz. Arabalarımız zaten ses yapmaya müsait. Söküp taktıktan sonra nerelerden ses geleceği muamma. Yani misal ben alacak olsam sizin takmanızı isterimTabi iyi elektrikçisi olan veya kendisi takacak arkadaşlar da alabilir.
Şendile mi gidiyosun abi?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
istanbulda olsa kacmazdı![]()
mavi led ler çok hoş serviste montaj yapılırsa alabilirim ben çok uzaklardayım ve vw mavi ışığını çok severim eğer bu olursa çok sevinirim serviste yapılıyosa sipariş vercem
ben sabırsızlaşöaya başladımm ,st,yorum bu mavi ledleride burdaki servisde takarlarmı acaba bende hiç anlamam bu elektrik işlerinden harika olmuş valla sen en iyisi türkiye turuna erzurumdan başla![]()
Konu OzzY tarafından (21/01/2009 Saat 05:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
hüseyin isterseniz led leri gönderiyor, isterseniz parçaları söktürüp gönderiyorsunuz o montajını yapıp size geri gönderiyor![]()
arkadaşlar her türlü sorularınız için telefonum 532 431 61 64
arkadaşlar gerek yokki parça değişimine ( bence )
ben olsam düğmelerin arkasında muhtemelen film vardır onu çıkarırım mavi led takarım çok daha güçlü performans alırım ( arkasını görmedim ama %90 böyledir )
yada kendinden boyalıysa arkasını tekrardan istedğiniz renge boyuyabilirsiniz bence istediğiniz renkte olmuş olur
bu arada satılık ilanıymış farkında değildim...amacım satışınızı engellemek değil yanlış anlaşılmasın
Konu OzzY tarafından (21/01/2009 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri