Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Durduk yere karakolluk oldum arkadaş ya

Onur Genç
    onurgenc87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    06 PSU 51
    Edilen teşekkür: 51

Arkadaş ehliyetsiz araç kullananı dövmüşsün hiç sıkıntı olmaz yeni yasayla böyle tiplere 1-5 yıl hapis cezası geliyor... Adam dövmekten ne olacak adam dikkat etmesen öldürecek belki seni döveceksin tabi.
    Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

Sen attığın iki tokadın cevabını verirsin. Ben bir yasa bilmiyorum ki müsteşar çocukları ehliyetsiz trafiğe çıkabilsin ?mahkeme ise mahkeme savcılıksa savcılık, gidersin ifadeni verirsin, dediğim gibi sen attığın iki tokadın cevabını verirsin, ehliyetsiz araç sürüp insanları kazaya sürüklemenin cevabını o çocuk versin. Ayrıc 18 den küçük olduğu için yasal olarak velisi bunun hesabını verir....

Herşeye rağmen keşke, gidip vurmasaydın. Benimde bazen başıma bu tip olaylar geliyor. Sporcuyuz kuvvetliyiz bi vursam adamın boyunu düşecek, kıyamıyorum, daha sonrasınında başıma daha büyük bela açılır diye ya sabır çekip gidiyorum....

mehmet şentürk
    henky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    16 nl
    Edilen teşekkür: 114

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç bir şey olmaz
    Dövmeyeydin diyen arkadaşlar biraz haksızlık yapıyorlar o anda kim olsa emin olun aynı düşünceye kapılırsınız şu an sakin kafayla düşündüğünüz için böyle konuşuyorsunuz ama olayın sıcaklığı ile kimse bunu önüne geçemez.

Hukuk devleti diyoruz fakat birileri bunlara dersini vermeli babası her kim olursa olsun.
    +10
    1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Veled ileri geri konusunca dayanamadım valla ya o kadarda sert vurmadım abanmadım yani plase vurdum belki darp raporu dahi alamayabilir dudagı patladı burnu kanadı ama burnunu kırmadım yani oda bana karşılık vermeye calıstı ama veremedi birsürü görüntü vardır ama hiç pişman değilim yine olsun yine yaparım babasıda biraz önce aradı bişeler dedi anlamadım tam bilmem ne müsteşarlıgında müdür yardımcısıyım falan filan biraz tehdit etti bende ehliyeti olmayan cocuga ne araba veriyosun biçecekti bizi falan dedim. Sen dua et çocuklara bişey olmadı falan dedi bende bişey demedim sanırım şikayetci olmayacak gibiydi kapattı telefonu öyle üstü kapalı bir iki tehdit ile

nasıl bir memleketteysen makam mevki sahipleri hep kendini üstün görüyor. Herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti şaşmaz bunların öbür dünyada yatacak yeri olduguna inanmıyorum.
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

İyi yapmışsın arkadaş, eline sağlık. Böyle ... dayağı hak ediyor. Ehliyetin yok birşeyin yok, ananın babanın arabasıyla çık trafiğe, artistlik yap. İnsanların hayatını tehlikeye sok. Ondan sonra da şikayetçi ol. Yok öyle yağma.
    Hiçbirşey çıkmaz bu işten. Şikayetçi olsa bile kendisi haksız.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

1 ila 3 yıl,paraya çevrilir 5 yıl boyunca ertelenir.Aynı suç işlenmezse kapanır.Siciline işlemez..En kötü senaryo..

Metin G.
    metinguren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 11

İyi yapmışsın hiç takma ne müsteşarı olursa olsun temiz bi dayak atsaydın daha iyidi Eline koluna yüreğine sağlık adamsın adam ))))

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Alıntı onurgenc87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nolcak aga çok sıkıntı oldu toplanır bidaha döveriz
    Adamsın be
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı CoachK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen attığın iki tokadın cevabını verirsin. Ben bir yasa bilmiyorum ki müsteşar çocukları ehliyetsiz trafiğe çıkabilsin ?mahkeme ise mahkeme savcılıksa savcılık, gidersin ifadeni verirsin, dediğim gibi sen attığın iki tokadın cevabını verirsin, ehliyetsiz araç sürüp insanları kazaya sürüklemenin cevabını o çocuk versin. Ayrıc 18 den küçük olduğu için yasal olarak velisi bunun hesabını verir....

Herşeye rağmen keşke, gidip vurmasaydın. Benimde bazen başıma bu tip olaylar geliyor. Sporcuyuz kuvvetliyiz bi vursam adamın boyunu düşecek, kıyamıyorum, daha sonrasınında başıma daha büyük bela açılır diye ya sabır çekip gidiyorum....
    vay sporcuya bak sen istediğin kadar kuvvetin olsun herşey bir emanete bakar sen indim adamı hallettin çok kuvvetliymişsin ya ondan diyorum diyelim ki adamdada emanet var çıkardı sıktı kafana ki çok okuyoruz haberlerde eee ne oldu genç yaşta gittin kara toprağa o yüzden bu devirde gücüne güvenmek tamamen palavra çünkü kimse eskilerdeki gibi kuvvetinle ,mertçe dövüşmüyor adam ya bıçak ya silah çekiyor.Konuya saçma sapan yorumlar gelmiş yok iyi yapmışsın yok iki tane daha vursaydın diye ama unutulmasın bu olaylardan dolayı birgün sonunuz olabilir en iyisi hiç sataşmamak

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Bence de bu tür olaylarda mümkün mertebe beladan kaçacak şekilde davranmak en iyisi.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12