Arkadaş ehliyetsiz araç kullananı dövmüşsün hiç sıkıntı olmaz yeni yasayla böyle tiplere 1-5 yıl hapis cezası geliyor... Adam dövmekten ne olacak adam dikkat etmesen öldürecek belki seni döveceksin tabi.
Printable View
Arkadaş ehliyetsiz araç kullananı dövmüşsün hiç sıkıntı olmaz yeni yasayla böyle tiplere 1-5 yıl hapis cezası geliyor... Adam dövmekten ne olacak adam dikkat etmesen öldürecek belki seni döveceksin tabi.
Sen attığın iki tokadın cevabını verirsin. Ben bir yasa bilmiyorum ki müsteşar çocukları ehliyetsiz trafiğe çıkabilsin ?mahkeme ise mahkeme savcılıksa savcılık, gidersin ifadeni verirsin, dediğim gibi sen attığın iki tokadın cevabını verirsin, ehliyetsiz araç sürüp insanları kazaya sürüklemenin cevabını o çocuk versin. Ayrıc 18 den küçük olduğu için yasal olarak velisi bunun hesabını verir....
Herşeye rağmen keşke, gidip vurmasaydın. Benimde bazen başıma bu tip olaylar geliyor. Sporcuyuz kuvvetliyiz bi vursam adamın boyunu düşecek, kıyamıyorum, daha sonrasınında başıma daha büyük bela açılır diye ya sabır çekip gidiyorum....
Veled ileri geri konusunca dayanamadım valla ya o kadarda sert vurmadım :) abanmadım yani plase vurdum belki darp raporu dahi alamayabilir dudagı patladı burnu kanadı ama burnunu kırmadım yani :) oda bana karşılık vermeye calıstı ama veremedi birsürü görüntü vardır ama hiç pişman değilim yine olsun yine yaparım babasıda biraz önce aradı bişeler dedi anlamadım tam bilmem ne müsteşarlıgında müdür yardımcısıyım falan filan biraz tehdit etti bende ehliyeti olmayan cocuga ne araba veriyosun biçecekti bizi falan dedim. Sen dua et çocuklara bişey olmadı falan dedi bende bişey demedim sanırım şikayetci olmayacak gibiydi kapattı telefonu öyle üstü kapalı bir iki tehdit ile :)
nasıl bir memleketteysen makam mevki sahipleri hep kendini üstün görüyor. Herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti şaşmaz bunların öbür dünyada yatacak yeri olduguna inanmıyorum.
İyi yapmışsın arkadaş, eline sağlık. Böyle ... dayağı hak ediyor. Ehliyetin yok birşeyin yok, ananın babanın arabasıyla çık trafiğe, artistlik yap. İnsanların hayatını tehlikeye sok. Ondan sonra da şikayetçi ol. Yok öyle yağma.
Hiçbirşey çıkmaz bu işten. Şikayetçi olsa bile kendisi haksız.
1 ila 3 yıl,paraya çevrilir 5 yıl boyunca ertelenir.Aynı suç işlenmezse kapanır.Siciline işlemez..En kötü senaryo..
İyi yapmışsın hiç takma ne müsteşarı olursa olsun temiz bi dayak atsaydın daha iyidi :) Eline koluna yüreğine sağlık adamsın adam :)))))
vay sporcuya bak sen :D istediğin kadar kuvvetin olsun herşey bir emanete bakar sen indim adamı hallettin çok kuvvetliymişsin ya ondan diyorum diyelim ki adamdada emanet var çıkardı sıktı kafana ki çok okuyoruz haberlerde eee ne oldu genç yaşta gittin kara toprağa o yüzden bu devirde gücüne güvenmek tamamen palavra çünkü kimse eskilerdeki gibi kuvvetinle ,mertçe dövüşmüyor adam ya bıçak ya silah çekiyor.Konuya saçma sapan yorumlar gelmiş yok iyi yapmışsın yok iki tane daha vursaydın diye ama unutulmasın bu olaylardan dolayı birgün sonunuz olabilir en iyisi hiç sataşmamak
Bence de bu tür olaylarda mümkün mertebe beladan kaçacak şekilde davranmak en iyisi.