akü bitmiş hocam..
Arıza - YouTube
bu sorunu neden yapabilir birazdan tamirci çağırıcam burayada soruyım dedim
akü bitmiş hocam..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Tavan lambası çalışıyo ama ? Uzaktan kumanda çalışmıyo gerçi
marş basmaya yetecek kadar enerjisi kalmamış akünüzün maalesef..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Akü bitik, tavan lambası yanar, aküyü şarj ettirin öyle basın yada takviye yapın arac sarj eder kendini zaten, akü ömrünü bitirmişse şarj tutmaz tabi.
açık unuttuğunuz bişey oldumu arabada? veya uzun süre çalışmadı mı? ona göre şarjla kurtarılabilir akünüz belki..
Muhammad Ali Clay
İnş dediğiniz gibidir..ben beyin den falan korktum.napmam lazım şimdi? Tamirciye ihtiyac var mı
akü gitmiş arabayı bana satşarzla düzelmezz
aracı takviyeyle çalıştırın. şarja bırakmanız gerek 24 saat. eğer şarj tutarsa tutar, tutmazsa aküyü değiştireceksiniz maalesef..
Muhammad Ali Clay
Yoo max 3 saat önce bindim açık unuttuğum bişeyde yoktu
o zaman akü bitmiş veya kaçak kısa devre olabilir..uzun süre beklemekten olmadıysa bitmiş malesef, değiştirmeniz gerekecek...
Muhammad Ali Clay
akünün üzerindeki tarihe bakın, 3-4 yıllıksa akünüzün ömrü bitmiştir muhtemelen
1 Agustos 2010 da aldık arabayı sıfır akude sıfır bu durumda sanırım ? Şimdi elektrik çağırıcam kaçak var demekki de nerden bu kaçak onu düşünüyom şimdi..yeni akü almaya kalksak kaç paradır ? B arada cevaplarınız için çok teşekkürler
Benim araçtada aynı sorun olmuştu. Akünün içi bozulmuş değiştirmek zorunda kalmıştım
Kaçak maçak yoktur, akü bozulmuştur yenisi takınca düzelir. 110 lira sıkışmış anlayacağınız.
evet sorun arabanın aküsündenmiş başka arabadan takviye yaptık 30dk yolculuğun sonunda tekrar kapadım ve yine aynı sorun yarın ilk iş aküyü değiştirmek olucak..teşekkürler cevaplar için
çok enteresan yaaa... 2 saat önce aynı sorun benm başıma geldi arabayı öylece bıraktım evin önüne... sinirlerim de bozuldu şimdi bunu da okuyunca çok enteresan geldi....
havaların birden soğuması diyecem uzun zamandır 30-35 dereceydi istanbul bugun birden 22-23 derecelere düştü ama siz de izmir desiniz... Ve forumu takip ederim daha önce okumadım görmedim tam başıma geldi, sizin de başınıza aynı gün gelmiş...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri