zafermutlu acaba dedimki ''MUTLU'' bişeyimi anlatıyor niye mutluki![]()
ben nickmi burda açıklayamam ama derin bir anlamı var tabi![]()
aslında ben yohummmm
Reserve= rezervasyon edilmiş yani bu nick benim gibi bişeybirde koruyucu anlamı war
![]()
Orçun işmi senin yaptığın
Şimdi benim nickmin bir anlamı yokbiz ne yazacaz bu bölüme
Lütfen düşünmeden konu açmayalım![]()
Anlamı olan var olmayan var![]()
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
Valla Adem imreniyorum sana bu mesleğin içinde hala böyle neşeli insanları görünce keyifleniyorum.Bu meslek adamda keyif bırakmadı
Konuya gelince ben çok belli etmek istememiştim amabeninkide gizli
![]()
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
cengiz boşver salla gitsin herşey olacağına varır bi yerimizi yırtsakta yine aynı şey oluyor o yüzden kendini üzme hiç
Haklısın Adem
Bende maç dinliyorum bizimkiler 4-1 önde![]()
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
Dedenizin nicki de çok gizli hayatta ne olduğunu anlayamazsınız... kim açtı bu konuyu bea.![]()
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
nikimi değiştirmek istiyorum ben nasıl yapabilirim![]()
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
karabüyü demek
BEZ,PAMUK VB.BEZ BEBEK YAPMAK İÇİN KULLANILAN MAZEMELERDEN YAPILAN VOODOO BEBEĞİ BİR KARABÜYÜDÜR VE BU BÜYÜ AYİN SEKLİNDE YAPILIR
1.BEBEK HAZIRLANIR.
2.BEBEĞE BÜYÜ YAPILACAK KİSİNİN FOTOGRAF VB.BİR BELGE İLE AYİN YAPILIR
3.BEBEĞİN BİR BÖLGESİNE İĞNE(LER) SAPLANIR VE BÜYÜ YAPILAN KİŞİNİN BEBEĞE BATIRILLAN YERİNDE BİR ACI BELİRİR BU İNSANIN AKIL SAĞLIĞINI BOZABİLİR İKİŞİNİN İNTAHARINA KADAR GİDEBİLECK BİR İSKENCE YÖNTEMİDİR
Konu VooDoo tarafından (20/12/2010 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
uzuncocuk............ boyumun uzunlugundan kaynaklanıyor...bırde emeklı olunca acmayı dusundugum sadece basketbol urunlerı satacagım magazalar zıncırının ortak adı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri