gizli bir anlamı olduğunu düşünüyordum :D
Printable View
zafermutlu acaba dedimki ''MUTLU'' bişeyimi anlatıyor niye mutluki :D
ben nickmi burda açıklayamam ama derin bir anlamı var tabi:D
aslında ben yohummmm
Reserve= rezervasyon edilmiş yani bu nick benim gibi bişey:D birde koruyucu anlamı war:D
Orçun işmi senin yaptığın :)
Şimdi benim nickmin bir anlamı yok :( biz ne yazacaz bu bölüme :S
Lütfen düşünmeden konu açmayalım :)
Anlamı olan var olmayan var :D
Valla Adem imreniyorum sana bu mesleğin içinde hala böyle neşeli insanları görünce keyifleniyorum.Bu meslek adamda keyif bırakmadı :(
Konuya gelince ben çok belli etmek istememiştim ama :D:D:D beninkide gizli :D:D:D
cengiz boşver salla gitsin herşey olacağına varır bi yerimizi yırtsakta yine aynı şey oluyor o yüzden kendini üzme hiç
Haklısın Adem:)
Bende maç dinliyorum bizimkiler 4-1 önde :)
Dedenizin nicki de çok gizli hayatta ne olduğunu anlayamazsınız... kim açtı bu konuyu bea.:):)
nikimi değiştirmek istiyorum ben nasıl yapabilirim :)
karabüyü demek
BEZ,PAMUK VB.BEZ BEBEK YAPMAK İÇİN KULLANILAN MAZEMELERDEN YAPILAN VOODOO BEBEĞİ BİR KARABÜYÜDÜR VE BU BÜYÜ AYİN SEKLİNDE YAPILIR
1.BEBEK HAZIRLANIR.
2.BEBEĞE BÜYÜ YAPILACAK KİSİNİN FOTOGRAF VB.BİR BELGE İLE AYİN YAPILIR
3.BEBEĞİN BİR BÖLGESİNE İĞNE(LER) SAPLANIR VE BÜYÜ YAPILAN KİŞİNİN BEBEĞE BATIRILLAN YERİNDE BİR ACI BELİRİR BU İNSANIN AKIL SAĞLIĞINI BOZABİLİR İKİŞİNİN İNTAHARINA KADAR GİDEBİLECK BİR İSKENCE YÖNTEMİDİR
uzuncocuk............ boyumun uzunlugundan kaynaklanıyor...bırde emeklı olunca acmayı dusundugum sadece basketbol urunlerı satacagım magazalar zıncırının ortak adı:)