benim nickimin herhangi bir anlami yok tamamen sallama![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
soyadım atam cocukluktan beri atam değilde atom dedi arkadşlarım bana birde 10 sene gibi bir vaktimi duvara resim sanatı olan graffiti ile ilgilendim atom ismini buradada kullandım yani google da atom kütahya yazınca illaki benden birşeyler cıkıyor ve arkadaşlarım bana hala atom der hiçde bu durumdan rahatsız degilim yani inanmazsınız birtek annem babam ve akrabalarım atom demiyor geri kalan tanıdıgım tüm gencinden yaşlısına atom diyorlar bana
I ♥ Punto
I'm Design;
Grafik tasarım'ın yanı sıra reklam yazarlığı yaptığım bir zaman dı,
Bir gün otururken bir kelime söyledim çok hoşuma gitti bende nick yaptım...
Hepimiz birer tasarım değilmiyiz aslında...
(Allahın yarattığı en özel varlığız, tamamen tasarım harikasıyız.)
bende bi numara yok gibi ya =)
model bravo, ben sercan. oldu bravo sercan =)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Napayım seni ben be puntişine tabi![]()
nickin anlamı falan yok değiştremiorum zaten
dyucel
tutkuaydin41
ad
soyad
il koducok guzel acıkladım he
![]()
Hadi Abisi .)
abimin adı ismail 'izo'diye kısalttım kendi ismiminde ing. okunuşu ociyuzet bnde oci diye kısalttım hm abimin ismini hemde kendi ismimi bir araya getirdim![]()
TSİ Jetta.
Ben de geyiğe katılayım..
SilentScream - Kabaca çevirirsem "SessizÇığlık".
Hani aşırı derecede sinirlenirsiniz de bağırıp çağırmak için uygun yer değildir de yapamazsınız ya..İşte öyle..
Saygılar..
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
İspanyolca da renk..
orçun abi ben de sana bilimsel yaklaşmak isterdim ama üzgünüm![]()
sanatsal bir yönü var demek bilimsel olarak da varmiş çok yönlü muhterem bir abimiz![]()
benim hikayemde çok ilginç oldugundan anlatmayayımokundugu gibi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri