Geçtiğimiz günlerde inci diye bir grup haclemişti onların işidir yada hala kalıntıları duruyor![]()
Bu ne anlama geliyor arkadaşlar.. Banagibi geldi..
Konu Scottie tarafından (28/07/2010 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: eklenti silinmiştir.
BY Turbo SPORT 150 HP
Geçtiğimiz günlerde inci diye bir grup haclemişti onların işidir yada hala kalıntıları duruyor![]()
Artık Fiorinolu
Kırıntı olduğunu sanmıyorum çünkü şu saate kadar ana sayfada "dede" diye bişey yoktu.. Ama şimdi var.. Bazen kayboluyor. İlginç.
Konu eexelanss tarafından (28/07/2010 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.
BY Turbo SPORT 150 HP
inci dede gibi şeyler yazıyor eğer bakarsanız çoğu arkadaşınızın profiline resmi altında acayip yazılar var ortalık karışmış heralde![]()
Türk Hacker Topluluklarından İnci Grubu " Facebook 'u İncittik" Sloganı İle Feysi Hacklediklerini Duyurdu. Şuan Profillerine Giren Fotolarına Bakmak İsteyen Veya Fotoğraf Yüklemek İsteyenler İNCİ 50, 4. Dede Lazım, Linklerini Profillerinde Göreceklerdir. Bu Konuda Sizleri Uyarayım Bugün Feysinizi Kullanmayın Şifrenizi Değiştirip Çıkın Benden Söylemesi ...
gerçekten bende girdiğim de fotoğrafların olduğu yerde inci yazıyordu ben şifremi değiştirip çıktım
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Resimlerine bakamıyorumçünkü başka bişeylere bak yazıyo
videolarına bak'da da değişim var
![]()
Bu Dede Hikayesi İnci Grubu Tarafından Yaratılmış Bir Geyik Senaryosu Ve İçeriği Tamamen Argo Küfür İçerikli Bir Video. 3 Dede Hikayesi Feystede 4. Dede Lazım Yazıyor Zaten![]()
arkadaşlar izninizle konuları birleştirdim..
olay hack vs. degil, yanlis bilgilendirme yapmayalim. facebook.com/translations/ kismindan ceviri onerisinde bulunmuslar. secenekler kismindan cevirilmis yerine orjinal dili gosteri secerseniz gormezsiniz.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Milyonlarca Türk üyesi bulunan facebook'ta kullanıcılar arkadaşlarının ya da herhangi bir üyenin profiline girdikleri zaman "fotoğraflar" yazısı yerine argo bir kelimeyle karşılaştı. Ayrıca resim yüklemek isteyen kullanıcılar yine küfür içeren bir butonla karşı karşıya kaldı. Facebook'un halka açık tercüme bölümünde bulunan bir açıktan yararlandığı iddia edilen hackerlar site içindeki birçok kelimeyi değiştirerek saldırıyı gerçekeştirdi. Facebook'a geçtiğimiz ay da yine aynı açık üzerinden saldırı düzenlenmişti.
MİLLİTETTEN ALINTIDIR
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
arkadaşlar facebook'u ingilizce kullanın yoksa bu açığı daha çok kullanır incisözlük veya başkaları. facebook da sağolsun kapatmıyor bu açığı... sitenin tamanın türkçeye çevriminde oynayarak yapıyolar bunu hack değil aslında şifre değiştirmenize gerek yok.
Bende yok öyle dede mede![]()
bu incinin yaptıklarının videolarını izlemiştim dünde süper yani facede sadece çeviri kısmında oynama yaptılar ama televizyon programlarında yazılı soruları cok iyi yani
I ♥ Punto
evet çok ayıp şeyler çıkıyor ne iş anlamadım![]()
ben ingilizceye çevirdim hiç bir problem kalmadı![]()
ilginçtirki bende sorun yok...
Dün bende de vardı.Ana sayfada sağ üst köşede doğum günlerinin hatırlatıldığı kısımda. ''Felanca filanca seni duvara yaslayıp öptü'' yazıyorduTabi ben hafifleterek yazdım
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri